Acasă Actualitate Scăpată prin prescripție de acuzațiile de luare de mită, Andronescu s-a gudurat...

Scăpată prin prescripție de acuzațiile de luare de mită, Andronescu s-a gudurat fără succes pe lângă olimpicii români

DISTRIBUIȚI

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, îi îndeamnă pe elevii olimpici să rămână în ţară pentru că universităţi românești au fost incluse în topurile internaţionale. Vezi cum, scăpată prin prescripție, Andronescu a izbucnit în lacrimi de teamă că DNA îi va redeschide dosarul de corupție.

Cum și-a putut închipui Andronescu că aceste mici genii vor rămâne în țară ca să fie umiliți de submediocrii din PSD așa cum este, de exemplu Nicușor Dan, fost olimpic intenațional, medaliat de două ori cu aur pentru punctaj maxim la Olimpiada Internațională de Matematică? Toți admiși la universități de prestigiu din străinătate unde nu se plagiază ca în cele românești, au râs pe înfundate la declarațiile comunistoide ale veșnicului ministru PSD al Educației.

“Dragi elevi, este foarte important ce faceţi şi mă bucur de câte ori aud sau citesc despre performanţele pe care le aveţi. (…) Sigur, astăzi puteţi merge oriunde în lume, dar nicăieri nu este ca acasă. Gânditi-vă de două ori, încercaţi să vă lămuriţi părinţii că aici, acasă, în România, aveţi universităţi performante în care vă puteţi forma profesional. Anul acesta, în unul dintre cele mai pretenţioase topuri internaţionale, România are şansa să raporteze 12 universităţi care au intrat în clasamentul Shanghai cu 29 de domenii ştiinţifice. Aceste domenii sunt în primele 500 din lume. Acest lucru ne arată că şi în învăţământul superior performanţa voastră poate fi continuată”, a spus, joi, ministrul Educaţiei Naţionale în cadrul festivităţii de premiere a elevilor olimpici care s-a desfăşurat la Universitatea Politehnica.
Trebuie să subliniem că penala a avut tupeul să le ceară acestor tineri să renunțe la primele facultăți din lume unde au fost sau vor fi admiși fără examen ca să fie gazați în Piața Victoriei de jandarmii conduși de analfabeta Dăncilă și să le decidă viața corupții din PSD și ALDE.

“Ceea ce am făcut eu este un îndemn pentru că n-am cum să nu vă spun că dacă acum 15 ani sistemul de învăţământ avea 4.200.000 de elevi, astăzi, după 15 ani nu mai avem 3.000.000. În 15 ani avem cu 1.300.000 de elevi mai puţin. Acest lucru îl putem înscrie la categoria dramele poporului român. România, după Siria, este ţara cu cea mai mare migraţie”, a adăugat Ecaterina Andronescu care a fost la putere încă din 1990 și este responsabilă de această situație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.