Acasă Actualitate Şcolile din Sectorul 1, pregătite pentru reluarea cursurilor

Şcolile din Sectorul 1, pregătite pentru reluarea cursurilor

DISTRIBUIȚI

Toate grădiniţele, şcolile şi liceele din învăţământul de stat din Sectorul 1 sunt pregătite pentru reluarea cursurilor în condiţii de siguranţă sanitară. Primăria Sectorului 1 ia toate măsurile pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus a elevilor şi cadrelor didactice.

Unităţile de învăţământ vor fi dezinfectate înainte de începerea cursurilor şcolare, fiind folosite nebulizatoarele de care dispune Primăria Sectorului 1, şi vor fi distribuite măşti de protecţie şi dezinfectanţi de mâini şi de suprafeţe.

„Suntem pregătiţi cu tot ce este necesar pentru reluarea cursurilor şcolare în cele mai bune condiţii. Zilele acestea, vom dezinfecta prin nebulizare toate unităţile de învăţământ şi vom distribui măşti şi dezinfectante pentru a preveni infectarea cu Covid-19 a elevilor şi cadrelor didactice din Sectorul 1. Vreau să asigur pe toată lumea că şcolile din Sectorul 1 sunt pregătite din punct de vedere sanitar pentru reluarea cursurilor”, a declarat primarul Clotilde Armand.

În cursul acestei săptămâni, toţi factorii de decizie ai Primăriei Sectorului 1 s-au întâlnit în şedinţe de lucru pentru a stabili detaliile legate de redeschiderea şcolilor. Costurile lunare estimate pentru materiale de protecţie se ridică la aproximativ 100.000 euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.