Acasă Actualitate Se cere demisia ministrului de Interne: ‘Carmen Dan – noua Ana Pauker,...

Se cere demisia ministrului de Interne: ‘Carmen Dan – noua Ana Pauker, locotenenta lui Dragnea – ne interzice intrarea în orașe’

DISTRIBUIȚI

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, în urma mitingului PSD de la Târgoviște.

„Carmen Dan, pleacă! Noi vrem o Românie liberă, FĂRĂ PAROLE, fără coduri, fără jandarmi politici!

Mitingul PSD de la Târgoviște, sâmbătă, 18 mai 2019. Un cetățean încearcă să intre în oraș, dar i se cere…PAROLĂ!!!

La Summitul de la Sibiu, cu toată ELITA Europei, nu a cerut nimeni parola. România europeană sub regimul Dragnea e umilită și confiscată.

Instalată în funcția de ministru de Interne, Carman Dan, a dat ordin ca nimeni să nu tulbure mitingul șefului. Este vorba de Carmen Dan, cea folosită pentru reprimarea protestului din 10 august. Acum, „locotenenta” lui Dragnea ne interzice intrarea în orașe…. Ultimele acțiuni ale PSD-ului au fost adevărate frânturi dintr-o perioadă comunistă, în care poporul nu avea dreptul la libera exprimare. Este total inacceptabil ca într-o țară democratică, care aspiră la intrarea în spațiul Schengen, cetățenii să nu poată circula liber, să nu poată manifesta într-un spațiu public, pentru că au fost prinși și amendați de jandarmii care ar trebui să le asigure siguranța sau de polițiștii partidului unic, transformați de această nouă Ana Pauker, în sclavi ai conducătorului iubit, Liviu Dragnea.

Nu credeți că demisia acestei doamne ar fi un act firesc într-un stat de drept?

Eu îi cer demisia. Din nou!

Voi propune Comisie Parlamentară de Anchetă, moțiune simplă împotriva acestui ministru care transformă întreg statul de drept în statul paralel al lui Liviu Dragnea”, a precizat Raluca Turcan pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.