Acasă Actualitate Se dă OUG de amnistie și grațiere pentru condamnări de până la...

Se dă OUG de amnistie și grațiere pentru condamnări de până la zece ani. Dragnea îl denunță prin semnătura lui Iordache pe Iohannis pentru trădare

DISTRIBUIȚI

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, la ședința Comitetului Național PSD, că „niște europarlamentari trădători au votat în anul centenar împotriva României. Nu au avut nici o tresărire. Ei insistă ca României să i se facă rău în continuare: să rămână în MCV, să nu intrăm în Schengen. Deasupra tuturor e Iohanis, care trădează interesele României și spune că România nu e pregătită să preia președinția UE. E act de trădare a României. Domnule Iordache, vă rog să depuneți plângerea de înaltă trădare împotriva președintelui Iohannis”
Astăzi, PSD a decis că guvernul condus de Viorica Dăncilă va da Ordonanţă de amnistie şi graţiere, până pe 15 ianuarie la inițiativa ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, potrivit unor surse din PSD şi ar cuprinde toate pedepsele până în zece ani, care vor fi iertate. În România sunt puține fapte care sunt pedepsite cu peste zece ani de închisoare: omorul, tradarea, evaziunea fiscală cu prejudiciu peste 500.000 de Euro, pirateria pe mare și tâlhăria agravantă. Așadar toate pedepsele pentru luare-dare de mită, trafic de influență, abuz în serviciu, viol, pedofilie etc. se vor anula. Propunerea privind amnistia şi graţierea a fost făcută, duminică, în Consiliul Naţional al PSD de Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea care a cerut, de la tribuna Consiliului Naţional al PSD, premierului Viorica Dăncilă şi ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să se folosească de prevederea constituţională şi să dea amnistia şi graţierea. Şi liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat: „Trebuie să existe un moment zero, să tragem o linie și să o luăm de la capăt. Datorăm asta miilor de familii pe care sistemul le-a abuzat”

1 COMENTARIU

 1. Acesti vagabonzi ai actualei puteri ii doare exact in cor de suferinta ce ai creat-o toti acesti infractori. Daca ar fi sfost ei in situatia de a sufewrii violuri furtuei di crime ar fi s-ar fi lupta la fel?.
  Pe Dancila care este complet dusa cu pluta o inteleg in privinta violurilor , dar sa fi asemena panaram incit sa nu iei in considerare toate eforturile depuse pentru condamnarea acestor mizerabili , nu fAE DECIT SA TRgem clar concluzia ca acesti borfasi ai acualei puteri , guvernati inca de gugu lor , criminalul Iliesu, nu sunt interesati decit de a prentra toate legile care le pun in vedere interesele lor
  Acesi gaunosi ar trebui jucecati pentru coruptie si mita.
  Intrebatil pe vagsbondul de DRAGNEA cit impozit a platit incepind din 1990 si cite avere a acumulat. Casi pe puscariasul NastSE aDRIAN , NU IL MAI INTREABA SI VERIFICA NIMENI , PRIVIND SURSA AVERILOR SALE.
  Romania a ajuns pe mina unor banditi notorii gen Voiculescu , care ar trebui cit mai urgent arestati si judecati.
  Ce miderabil , cit de mizerabil poate fi acest Dragnea.Ce lipsa de verticalitate si ce pungasie intre toti mizerabilii ce il acopera.Cit de rau a ajuns aceasta tara . Pe deasupra trebuie sa preluam presedentia UE, ce cacialma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.