Acasă Actualitate Secretara unei şcoli din Bucureşti prinsă în flagrant când primea 200 de...

Secretara unei şcoli din Bucureşti prinsă în flagrant când primea 200 de EURO

DISTRIBUIȚI
Secretara unei şcoli din Bucureşti este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, după un flagrant al ofiţerilor de poliţie judiciară ai Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Anchete, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.
Astfel, la data de 19.09.2019, femeia a fost prinsă în flagrant, imediat după ce a primit suma de 200 euro de la un martor denunţător, în schimbul aprobării mutării unui elev în cadrul acestei şcoli.
Denunţătorul a sesizat situaţia la D.G.A., după ce a adresat secretarei solicitarea de mutare a copilului său, iar funcţionara, sub pretextul că poate interveni pe lângă factorii de decizie din unitatea de învăţământ, a cerut pentru acest serviciu suma de bani menţionată.
Persoana în cauză este cercetată sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 30 de zile , pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

1 COMENTARIU

  1. Au prins o amarata.
    Marii spagari sunt bine-mersi, nu ii prinde nimeni. Nimeni nu vrea sa investigheze de ce s-a platit dublu lui Bechtel fata de ce s-a realizat si de ce a fost nevoie de viaductul de 1.8 km cand 2-3 km. mai la nord era campie.
    Ferma Baneasa e si ea bine-mersi, la fel ICA, la fel Belina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.