Acasă Actualitate Secția de investigare a magistraților a cerut de trei ori dosarul Tel...

Secția de investigare a magistraților a cerut de trei ori dosarul Tel Drum dar a fost refuzată de DNA

DISTRIBUIȚI

Tudorel Toader a dat azi o ordonanță de urgență pentru ca actualul șef interimar al DNA să nu mai stea în funcție mai mult de 45 de zile. Asta după ce Secția de Investigare a magistraților care a pus-o sub acuzare pe Laura Codruța Kovesi pentru mai multe fapte penale pe baza denunțului fugarului Sebastian Ghiță a cerut dosarul Tel Drum în care este pus sub acuzare Liviu Dragnea dar a fost refuzată.

La datele de 21 decembrie 2018, 17 ianuarie si 31 ianuarie 2019, Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie a formulat, consecutiv, trei cereri catre procurorii DNA prin care solicita transmiterea dosarului Tel Drum, in care este cercetat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Toate au fost respinse de procurorii DNA, scrie jurnalistul Ionel Stoica pe ziare.com. Citește continuarea pe ziare.com

2 COMENTARII

  1. ALOOOOO………CAND SE ANCHETEAZA CUM TEL DRUM SUB COORDONAREA MARELUI DREAKNEA AU FOST FRAUDATE FONDURI INCLUSIV EUROPENE (MILIOANE DE EURO) PRIN IMPLICREA TUTUROR SEFILOR DE CONSILII JUDETENE IN TOT FELUL DE CONTRACTE DE CONSTRUIREA DOAR PE HARTIE A UNOR DRUMURI SI LUCRARI DE CONSTRUCTII.
    PRADUIALA FIIND DEPOZITATA IN CEA MAI MARE PARTE IN AFARA TARII (Brazilia, Elvetia, etc)…………………

  2. Pentru normalizarea vietii publice in Romania trebuie sa recurgem la DIMINUAREA LA MAXIMUM A OLIGARHIEI prin limitarea accesului la putere publică a celor care sunt îmbogăţiţi pe căi oneroase. Societetea Civilă (neaoşă) trebuie să facă public topul, pe ultimii 29 de ani ai îmbogăţiţilor prin intermediul funcţiei publice (politice) sau prin metode frauduloase ori care au intrat în politică pentru a fi protejaţi de pedepse penale sau pentru a face trafic de influienta, precum şi a celor ce fac afaceri oneroase prin intermediul rudelor sau diverşilor interpuşi. Astfel vor putea fi făcute publice listele cu persoanele indezirabile pentru politica României şi cu cele declarate “non grata” pentru viaţa publică din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.