DISTRIBUIȚI

Ședinţa conducerii PSD a fost una de interlopi cu amenințări cu bătaia. După ce Claudiu Manda le-a cerut colegilor care nu sunt membri CEX să părăsească şedinţa, Deputatul Cătălin Rădulescu zis și Mitralieră a ripostat că a fost invitat de Viorica Dăncilă. Dăncilă a replicat că CEX-ul PSD nu e nuntă, să fie nevoie de invitaţii. Deși Manda a insistat ca Rădulescu să iasă din sală, Mitralieră a refuzat și i-a amenințat cu bătaia pe Manda căruia i se adresa și pe membrii CEX: ”Dacă plec de aici, o să-mi aduc băieţii care mă susţin şi venim să ne batem cu voi”. Manda a cedat și Cătălin Rădulescu a rămas la CEX.
Și preşedintele PSD Bacău, Dragoş Benea a fost amenințat de preşedintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, condamnat în tinerețe pentru furt de ceereale: „Am pierdut lamentabil în diaspora pentru că unii au dansat pe manele și au jignit diaspora”, a spus Dragoș Benea în ședință, moment în care Bădălău s-a enervat: „Măi, căcat, tu la mine te referi? Te calc în picioare”. a spus fostul hoț și fost ministru PSD, citat de DIGI 24.

Menționăm că pișat și căcat sunt cuvinte din Dicționarul Explicativ al Limbii Române, fiind variante populare de termeni.

6 COMENTARII

  1. Atentie la licheaua Dragos Benea de ce nu merg mai departe dosarele cu spagile cerute !???? cu lucrarile ilegale pe care le-au construit altii cu acte false langa Catedrala Ortodoxa !!??? cu drumurile facute la FARAOANI cand era primar SOLOMON spagarul!???hai DNA miscati-va copiii!!! Ca de borat va da pe gusa !!

  2. Aceasta gasca de derbedei hoti si interlopi josnici, ma refer la PSD, trebuie desfiintata si averile tuturor memrilor ei analizate si confiscate, daca sunt nejustificate.
    Restul este treaba justitiei.

    • Nici cei mai critici postaci ai P.S.Distilor nu au spus atatea rele despre P.S.Dei cate spun ei despre ei,pentru ca astia sunt mai rai decat poate sa gandeasca un om normal,sunt diabolici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.