Home Actualitate Șeful SANITAS, disperat că pierde venitul de 1500 de EURO lunar de...

Șeful SANITAS, disperat că pierde venitul de 1500 de EURO lunar de la OAMGMAMR

DISTRIBUIŢI

Seninătatea vieții liniștite a liderului SANITAS, bogatul baron sindical Leonard Bărăscu,  e pe punctul de a fi perturbată de Consiliul Național al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România care a anunțat că intenționează să introducă în statut o prevedere prin care „persoanele care dețin funcții de conducere în structurile OAMGMAMR sunt incompatibile cu funcțiile de conducere din alte organizații sindicale, din partide politice sau asociații profesionale”. Asta ar însemna că Leonard Bărăscu care încasează lunar 1500 de Euro de la Ordin nu va mai putea fi Vicepreședintele OAMGMAMR. Așa că, disperat de această perspectivă, Bărăscu a trimis o scrisoare deschisă membrilor Consiliului din partea SANITAS în care le explică că cele organizații sunt surori și că SANITAS nu e de acord cu îngrădirea „dreptului de a alege și de a fi ales”. Bărăscu nu înțelege că toate incompatibilitățile exact asta fac, limitează dreptul de a fi ales pentru că altfel s-ar ajunge ca în cazul lui: să ocupe nenumărate funcții cu indemnizații de mii de EURO.
De fapt Bărăscu nu vrea să renunțe nici la banii, nici la puterea pe care le are ca lider sindical și nici la cele de la conducerea OAMGMAMR care avizează orice asistent medical pentru a profesa.
Stalin ar fi fost invidios pe acest tătuc al profesiei de asistent în România. Vom afla cât de curând dacă OAMGMAMR are un consiliul independent sau Bărăscu e cel mai tare.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.