Acasă Actualitate Senatorul-veterinar Cristache Radulescu si-a infiintat o crescatorie de pasari

Senatorul-veterinar Cristache Radulescu si-a infiintat o crescatorie de pasari

DISTRIBUIȚI

Senatorul democrat de Ilfov Cristache Radulescu si-a infiintat o crescatorie de pasari in toata regula in spatele fabricii de pantofi si articole sportive pe care o detine in comuna Chitila. Gospodaria-anexa nu exist in niciun act. Zona a fost ieri impanzita de organele de control, printre care si angajati ai SRI, care au fost sesizate de locatarii din zona ca langa gardul fabricii ar fi fost aruncate cadavre de pasari. Reclamatia s-a dovedit a fi o alarma falsa, dar reprezentantii Directiei Sanitare Veterinare Ilfov s-au dat peste cap pentru a musamaliza aceste inormatii.

Mai multi locatari din comuna Chitila, care locuiesc in apropierea fabricii de pantofi a societatii Liberty Group SA, ne-au declarat ieri ca au sesizat autoritatile sanitar-veterinare locale pentru ca, in apropierea gardului acestei societati au fost descoperite cadavre de pasari. In momentul in care am ajuns in zona, doi politisti rascoleau imprejurimile. In afara mizeriei surprinse de obiectivul aparatului de fotografiat, reprezentantii politiei n-au gasit absolut nimic. In schimb, in curtea societatii, in niste adaposturi, erau mai multe pasari – gaini si pui de cateva luni, precum si cateva zeci de porumbei.

Medicul veterinar trimis in zona, Ilie Caplescu, ne-a declarat ca a inspectat si imprejurimile, ca nu a gasit nimic, dar nici nu a putut intra in incinta, pentru ca -sesizarea cetatenilor se referea la spatiul din afara societatii-. Contactata in jurul orei 12, conducerea DSV Ilfov nici macar nu cunostea situatia din zona, sau cel putin directorul Valentin Voicu sustinea ca nu stie nimic.

-Fratele meu creste gaini de rasa… de 3 milioane una-

Informat asupra existentei crescatoriei, Voicu ne-a declarat ca a trimis la Chitila o echipa de la DSV Ilfov care sa poata intra si in incinta. -Nu e niciun pericol. Sunt vreo 50 de pui si 15 gaini si sunt intr-un perimetru inchis-, ne-a declarat Voicu, fara sa ne poata lamuri de unde cunoaste situatia de vreme ce nicio autoritate nu intrase in curtea societatii. La scurt timp, directorul DSV a revenit, afirmand ca la constatarea la fata locului s-au descoperit peste 100 de pasari. Voicu s-a prefacut in continuare ca nu stie cui apartine intreprinderea si s-a aratat extrem de mirat cand a aflat ca unul dintre actionarii Liberty Group este fostul sau coleg, Cristache Radulescu, actualmente senator si presedinte al PD Ilfov.

Cristache Radulescu ne-a spus ca nu mai detine aceasta societate de peste doi ani, desi in declaratia sa de avere din 10 ianuarie 2006 figureaza ca actionar cu 26,8% din afacere.

-Acolo e o fabrica de pantofi. Fratele meu creste, in spate, intr-un sopron, gaini de rasa – de 3 milioane fiecare. E o pasiune a lui. Acum nu sunt mai mult de 20 de gaini si 50 de pui de 2-3 saptamani. Si porumbeii calatori sunt pasiunea lui, dar nu cred ca ne interzice cineva sa crestem porumbei-, s-a aratat deranjat Radulescu.

Asa cum s-a autocaracterizat, -omul cu cea mai mare notorietate in judetul Ilfov-, Cristache Radulescu, este senator democrat si pana la inceperea mandatului a facut parte din conducerea DSV Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.