Acasă Actualitate Serialul „NU vrem mega-moschee pe pământul voievozilor” continuă

Serialul „NU vrem mega-moschee pe pământul voievozilor” continuă

DISTRIBUIȚI

Poporul român nu doarme! Azi noapte un patriot anonim a instalat un superb steag tricolor cu chipul lui Mihai Viteazu pe un catarg de 6 metri lungime, drapelul având 1,5 metri, pe terenul unde nu se va constru mega-moscheea.
Disperați că în țara lor se va construi cea mai mare moschee din Europa așa cum a declarat Muftiul cultului musulman dn România în urmă cu câteva luni, patrioții români au creat mai multe evenimente de „spurcare” (din punctul de vedere al religiei musulmane) a pământului: au adus porci pe care i-au lăsat să pască pe teren, au îngropat carcase de porci acolo, au montat o cruce de piatră enormă și încă 500 de cruci de lemn, au făcut slujbe ortodoxe de sfințire. Patrioții români nu dorm! Românii sunt indignați că ceea ce nu a reușit Imperiul Otoman cu prețul sângelui strămoșilor noștri, a  oferit pe tavă Guvernul PSD-UNPR-ALDE-minorități condus de Victor Ponta.

Astfel, Guvernul a donat printr-o hotărâre un teren pentru construcţia celei mai mari moschei din Europa de către Muftiatul Cultului Musulman din România, cu finanțarea Turciei. Se învârt în groapă Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș, Mircea cel Bătrân, Mihai Viteazul și toți domnitorii noștri cei viteji.

Potrivit hotărârii, Guvernul a aprobat darea în folosinţă gratuită, pe o perioadă de 49 de ani, a imobilului-teren situat Bd. Expoziţiei nr. 22-30 din Sectorul 1 către Muftiatul Cultului Musulman din România, în vederea edificării unui complex de clădiri de interes public. Terenul are o suprafaţă de 11.295 mp şi o valoare de inventar de 17.212.608,63 lei.

„Investiţia trebuie demarată în 3 ani pentru a păstra terenul atribuit în folosinţă gratuită pe o perioadă de 49 ani. Fondurile vor fi asigurate de statul turc, care va acoperi costurile estimate a ajunge la 3 milioane euro. „Sprijinul financiar al Turciei este nepreţuit şi facem un apel către ambasadele islamice să susţină activităţile derulate de Muftiatul Cultului Musulman. România este un spaţiu al păcii, iar musulmanii din România sunt buni cetăţeni români şi europeni”, asigură muftiul Iusuf Murat.

„Vom construi cea mai mare moschee dintr-o capitală europeană. Faptul că terenul ne-a fost atribuit nouă, comunităţii musulmane, de către Guvern, vorbeşte de la sine despre respectul şi înţelegerea etnică din România”, afirmă muftiul Iusuf Murat, liderul spiritual al musulmanilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.