Acasă Actualitate Sezonul 4 din FAUDA e disponibil online

Sezonul 4 din FAUDA [haos] e disponibil online

DISTRIBUIȚI

„Fauda” (haos în limba arabă) este un serial TV thriller protagonistul fiind un agent israelian sub acoperire care, deşi retras, revine în activitate pentru a prinde un terorist Hamas. Ajuns deja la al treilea sezon, serialul israelian este diferit de cele americane nefiind axat pe corectitudinea politică. Sezonul 3 este disponibil pe Netflix din 20 ianuarie 2023 ora 10, ora României.

Un grup de palestinieni a somat la începutul anului 2018 rețeaua Netflix să anuleze serialul Fauda deoarece „glorifică crimele de război ale armatei israeliene împotriva palestinienilor”, în caz contrar, televiziunea Netflix urmând a fi supusă „unor presiuni nonviolente la nivel local şi ar putea fi trasă la răspundere pe cale juridică”.

Peste 50 de executivi de la Hollywood au transmis o scrisoare de sprijin pentru Netflix în care au spus despre „Fauda” că face „o prezentare nuanţată a problemelor legate de conflictul dintre israelieni şi palestinieni”. „Vrem să ştiţi că aveţi sprijinul nostru în faţa acestei încercări de a cenzura un produs artistic”, au scris aceștia în scrisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.