Acasă Actualitate Și șeful de la Spălarea Banilor și-a falsificat actele de studii!

Și șeful de la Spălarea Banilor și-a falsificat actele de studii!

DISTRIBUIȚI

Președintele Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, Laurențiu Baranga, a demisionat din funcția de președinte al instituției. El este acuzat că și-a falsificat documentele de studii pentru a obține funcții.

Laurențiu Baranga, șeful Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor, și-a luat diploma de bacalaureat la vârsta de 32 de ani. Anchetatorii spun că, de fapt, el și-ar fi falsificat această diplomă, motiv pentru care au descins, sâmbătă dimineață, la locuința lui. La 41 de ani, Baranga a absolvit Management la Ecologică.

Din 2012 este conferențiar universitar la Facultatea de Științe și Inginerie „Alexandria” de la UniVersitatea Valahia din Târgoviște.

Din 2016 este membru ARACIS, având atribuții în evaluarea programelor de studii și a instituțiilor de învățământ superior.

El a fost numit președinte al Oficiului Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor în septembrie 2020.

În ultimii 11 ani, Laurențiu Baranga a fost director adjunct la Oficiul Registrului Naţional al Informaţiilor Secrete de Stat (ORNISS).

Laurențiu Baranga va fi adus la sediul Inspectoratului General al Poliției Române, pentru desfășurarea activităților specifice de urmărire penală, potrivit Poliției.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.