Home Actualitate Sile Cămătaru şi alte peste 30 de persoane, reţinuţi în dosarul de...

Sile Cămătaru şi alte peste 30 de persoane, reţinuţi în dosarul de proxenetism

DISTRIBUIŢI

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, şi alte peste 30 de persoane au fost reţinuţi, vineri seară, în dosarul în care sunt cercetaţi pentru proxenetism, fiind suspectaţi că plasau prostituate de lux în hoteluri şi la cazinouri din Capitală, scrie Mediafax.

 

Suspecţii urmează să fie prezentaţi la instanţă, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă.

 

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că, în perioada martie – noiembrie, Sile Cămătaru şi ceilalţi suspecţi ar fi adus prostituate la hoteluri, dar şi în zona cazinourilor, pentru a atrage jucători. Grupul era implicat şi în fapte de cămătărie în cazinouri.

 

Potrivit surselor citate, Sile Cămătaru era monitorizat de aproximativ o jumătate de an, după ce ofiţeii DIPI au obţinut o informaţie cu privire la faptul că acesta, împreună cu alte peste 30 de persoane, controla aproximativ 40 de prostituate, care erau plasate în hoteluri de lux.

 

O parte dintre aceste fete aveau camere închiriate permanent şi figurau în cataloage de prezentare, ce erau prezentate de angajaţi ai hotelurilor clienţilor care se arătau interesaţi de serviciile unei prostituate.

 

Vineri dimineaţă, un număr de 300 de poliţişti au făcut percheziţii în Capitală, în 24 de locuinţe, dar şi în cele două hoteluri, fiind puse în aplicare 120 de mandate de aducere.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.