DISTRIBUIȚI

Update ora 23,45 Soția criminalului de la Onești, reținută pentru complicitate

Un bărbat a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă abia după 5 ore de negociere şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit. În filmare se vede cum stă agresorul cu muncitorii legați în balconul de unde putea fi eliminat prin împușcare chiar și de un vânător experimentat dacă lunetiști nu se găseau în toată Moldova în cele 5 ore de negocieri. Muncitorii sechestrați aveau inclusiv măști puse regulamentar, pentru ca probabil pensionar dezaxat să nu infecteze cu coronavirus.
Întrebat la un post de televiziune de ce nu s-a intervenit cu trupele speciale timp de 5 ore, liderul de sindicat Iulian Surugiu a declarat că unul din șefii din IPJ Bacău îl cunoștea personal pe agresorul de 68 de ani.

Citiți AICI cu câtă relaxare prezintă IPJ Bacău situația printr-un comunicat.

4 COMENTARII

    • Ce vrei sa raspunda liderul de sindicat ma,pe el nu il intereseaza obligatiile politistilor,el stie doar sa cheme politisti la grva pentru ca ei,politisti din Romania au prea putine drepturi(asta dupa parerea lor,a politistilor).

  1. dupa parerea mea e o situatie ridicola care putea fi evitata daca individul primea hotararea judecatoreasca.A sechestrat 2 muncitori…si ce a rezolvat?nu era niciunul vinovat de problemele lui din justitie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.