Acasă Politic După cazul Alexandrei, un nou eșec al Poliției Române: un dezaxat a...

După cazul Alexandrei, un nou eșec al Poliției Române: un dezaxat a ucis doi ostatici după 5 ore de negocieri cu poliția

DISTRIBUIȚI

Update ora 23,45 Soția criminalului de la Onești, reținută pentru complicitate

Un bărbat a sechestrat doi muncitori într-un apartament din Oneşti, judeţul Bacău, iar apoi i-a înjunghiat. Ambele victime au murit, una în apartament, cealaltă la spital. Poliţiştii au intervenit în forţă abia după 5 ore de negociere şi l-au împuşcat pe agresor, acesta fiind rănit.

Priviți la finalul articolului cum stă agresorul cu muncitorii legați în balconul de unde putea fi eliminat prin împușcare chiar și de un vânător experimentat dacă lunetiști nu se găseau în toată Moldova în cele 5 ore de negocieri.

Fără să încerce măcar să trimită trupele speciale să pătrundă de pe bloc în rapel, clădirea având doar patru etaje, IPJ Bacău a prezentat cu relaxare filmul evenimentelor soldate tragic, după 5 ore de negocieri.

”Urmare a deplasării forţelor de ordine la faţa locului, împreună cu negociatorul echipei operative, s-au purtat discuţii şi negocieri cu persoana în cauză, pentru a-l convinge să renunţe la acţiunile sale. La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violenţă asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat şi de forţele de ordine. În sprijinul persoanelor aflate în apartament, s-a forţat cu mijloace din dotare uşa metalică a locuinţei, agresorul încercând să blocheze uşa, având în mână un cuţit”, a transmis IPJ Bacău.

Sursa citată a precizat că, la acel moment, forţele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit şi imobilizat.

Citește și Sindicalist : nu s-a intervenit pentru că un șef din IPJ Bacău îl cunoștea pe agresor

”În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjungheate.

Cele doua persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă urmare a leziunilor suferite, au decedat”

6 COMENTARII

  1. Dacă acestă adunătură numită Poliția Română, ar acționa cu același sârg dovedit în cazul purtării măștilor pe stradă, acei oameni erau salvați. Fi-mi-ar scârbă că trăiesc din păcate în această țară de cacao.

    „Un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice.”

  2. ” Faraonul” OPRISAN pus de ani de zile la comanda IPJ BACAU a prins si PSD, PD, si acum PNL la conducerea judetului si a facut ce stie mai bine sa se puna bine cu politicul!!! a fost spun gurile rele implicat in musamalizarea multor cazuri de coruptie, inclusiv din randul MAI. – IPJ BACAU este prea lehamesit si nu mai vrea sa fie activ asteapta pensia ! sa nu uitam declaratia total aberanta, despre doamne facuta cu mult timp in direct la un post TV care a fost reluata de Presa centrala si locala!! de atunci trebuia sa zboare din functie si sistem, dar au intervenit baietii din PSD pentru el! Pa, dute tu!!! ai fi obosit !!!!

  3. Bine ca stiu politaii sa iasa in strada sa zbiere sa le creasca salariul, PENTRU CE sa le creasca, ca sa stea sa se uite cum un descreiert omoara doi oamnei fara aparare, iar ei stau in spatele usii?????!?! DEMISIA, SEF INCAPABIL!!!!!!!

  4. cum e posibil sa ai asemenea situatie ridicola?S-a ajuns la crima ptr ca 10ani individul nu a primit o hotarare judecatoreasca?Eternul si fascinantul stat paralel de cumetrie ca de obicei nu vrea sa dispara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.