DISTRIBUIŢI

La alegerile europarlamentare din 9 iunie, alianța PSD-PNL ar obține doar 31,6% din voturi, arată un sondaj realizat de AtlasIntel, în perioada 5-9 aprilie, la comanda Digi24. Alianța Dreapta Unită (ADU), formată din USR, PMP și FD, ar obține 24,6%. AUR s-ar clasa abia pe locul 3, cu 19,9%. Sondajul mai relevă că peste jumătate dintre români consideră că alianța între PSD și PNL a fost o idee proastă.

Sondajul arată un scor sub așteptări pentru alianța PSD-PNL, peste așteptări pentru Alianța Dreapta Unită, precum și faptul că SOS România, partidul Dianei Șoșoacă, intră în Parlamentul European.

Intenția de vot la alegerile europarlamentare:
Alianța PSD-PNL – 31,6%
Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, FD) – 24,6%
AUR – 19.9%
SOS România – 8%
UDMR – 4,9%
REPER – 3,3%
PRO România – 3%
PUSL – 2,4%
alt partid – 1,5%
PNȚCD – 0,8%

1 COMENTARIU

  1. De ce este asa sigur pe el si mai ales de ANI ? DE ASTA : `”Conducerea ANI și legăturile politice. Dar și cu ASF
    Din 2021, ANI este condusă de Florin Ionel Moise, președinte, și Sorin Popa, secretar general. Din decembrie 2022, agenția are și un vicepreședinte, în persoana lui Bogdan Sticlosu.

    Președintele ANI – tatăl și fratele sunt membrii PSD, soția e angajată la ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară).Vicepreședintele ANI – fost colaborator al președintelui ASF și fost consilier al lui Mihai Tudose .Secretarul general – fiu de fost parlamentar , Tatăl lui Silviu Ioan Popa este Aron Ioan Popa, fost parlamentar PDSR între 1996 – 2000 și PNL între 2004 și 2008.”Sursa: Europa Libera 4.10.2023

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.