Home Actualitate Sondaj secret realizat în laboratoarele lui Vîntu: Băsescu învinge Alianța KAZ-GRIVCO-FNI

Sondaj secret realizat în laboratoarele lui Vîntu: Băsescu învinge Alianța KAZ-GRIVCO-FNI

DISTRIBUIŢI

Disperarea mogulilor agită „Coaliția iepurașilor“

În timp ce perdanții primului tur al alegerilor prezidențiale se produc cu ruj pe buze în fața camerelor de luat vederi, mașiniștii acestora, patronii trusturilor Realitatea-Cațavencu și Adevărul, se întålnesc, tot la vedere, la vilele lor din cartierele burgheziei roșii, Primăverii și Dorobanți. Acțiunile lor conspirat-deconspirate trădează însă disperarea generalizată a mogulilor media. Fideli principiilor militare ale organelor lor de securitate privată, noii nomenklaturiști miliardari încearcă o diversiune clasică sintetizată de Sun Tzu în „Arta Războiului“: „Prefă-te slab cånd ești puternic și puternic cånd ești slab“, cel din urmă fiind cazul lor. „Curentul“ a reușit să afle ce stă în spatele manevrelor tactice ale Coaliției ticăloșiților. Să ne explicăm: dacă fostul liberal Crin Antonescu afirma în campanie despre Mircea Geoană că este „iepurașul lui Hrebenciuc“, iar moștenitorul lui Iliescu îi replica malițios trădătorului lui Brătianu că este „iepurașul lui Patriciu“, ieri cei doi au parafat, caraghios, o adevărată „Coaliție a iepurașilor“, în care lupii și vulpile bătråne se împuiază, însă, printre tufișurile din strada Paris.
Tot ieri, aparatul informativ specializat al lui Sorin Ovidiu Vîntu a lăsat să-i „scape“ – pentru a doua oară în numai două zile – pe un site la care este acționar prin intermediari, că s-a întreținut cu „arhitectul“ Coaliției anti-Băsescu „despre afaceri“, la căsuța sa cu vedere spre Piața Quito și, pe vremuri, spre ferestrele Ambasadei Cubei și cu accesare pe două părți, și dinspre strada Paris, și dinspre strada Praga. Tot ieri, premierul-fantomă al guvernului GRIVCO, Klaus Iohannis, susținea că este dispărut în ceață chiar la Paris, orașul, deși alte surse, independente, afirmau că se află într-o excursie organizată, la Berlin. În slalom printre toate numele de capitale europene, oligarhul Dinu Patriciu a reușit să adaste la poarta mogulului Sorin Ovidiu Vîntu după ce cu o zi înainte îi convocase la vila sa din Primăverii, pretins sediu al Fundației Dinu Patriciu, pe santajistul „Ziua“ Sorin Roșca Stănescu, pe fostul angajat Rompetrol Teodor Viorel Meleșcanu și pe fostul premier penal Adrian Năstase. Portdrapelul corupției PSD, care îl scutise pe nabab de plata unor datorii de 725 milioane de dolari în 2003, transformându-le în acțiuni și amânând cu șapte ani plata lor, a declarat lacunar că și-a vizitat „un prieten“. Să tot devii miliardar cu astfel de prieteni… Informația a fost „sifonată“ public – culmea! – printr-o publicație de bază în campania de minciuni a Trustului SOV – „Academia Cațavencu“, la care acționarii deontologi în civil au fost îmbogățiți peste noapte de același Dinu Patriciu pe care, chipurile, îl „dădeau în gât“, profesionist. Miza „dezvăluirii“ întâlnirii „de culise“ asezonate cu fotografii de filaj paparazzian, preluată pentru picanteria personajelor și răspândită rapid fără comentariu critic, este exact contrară celei crezute de naivi. Personajele implicate în ambele fonfleuri de presă sunt cadre specializate în informații care nu comit indiscreții decât dacă vor. Din această perspectivă, deducem că protagoniștii doresc să pară mai tari decât sunt, că fac și desfac guverne din umbră, că sunt mogulii triumfători de deasupra României, că Băsescu – catalogat de cei doi moguli drept „comunistoid“ și „cretin“ – ar trebui să tremure de frica miliardelor lor de euro și a mașinăriilor lor de dezinformare și manipulare în masă. Stratagema lor boantă se întoarce însă împotriva propriilor interese: românii sunt scârbiți de aranjamentele din spatele ușilor închise și aroganța mogulilor cu Bentley-urile lor aurite.

Sabotaj la Băsescu

După cum vă spuneam la început, Realitatea media este cu totul alta – și publicul trebuie să fie deja avizat că nimic din ce vede pe canalele mogulilor, la Realitatea sau Antene, nu este real. De altfel, ieri s-a observat din nou deformarea adevărului de către cele două trusturi. Precizările președintelui Traian Băsescu pe tema întâlnirilor mogulilor, transmise de la sediul său de campanie la ora 18.00, au fost sabotate și obliterate de televiziunile de pseudo-știri. În schimb, Realitatea i-a rezervat un spațiu special de lăbărțare președintelui prostănacilor, Mircea Geoană, pentru a-și povesti toate amintirile pe care le are despre soacra sa, celebra Margareta Costea, unde se duc banii de campanie ai PSD, conform informațiilor fostului ziarist Bogdan Chirieac.
Transmis în direct doar de blogării independenți și de site-ul său, www.basescu-live.ro, Traian Băsescu nu a ezitat să-i asemuiască pe moguli cu niște rechini hulpavi care se învârt avizi de sânge în așteptarea înhățării prăzii: Președinția României și, prin ea, statul român. Și le-a dat și o veste proastă, în finalul transmisiei pe Internet: pe 6 decembrie, mogulii vor fi loviți de înfrângerea suferită ca urmare a votului popular și se vor învârti în continuare, însă într-un țarc bine închis.
Ce nu știa ieri președintele este că sarabanda întâlnirilor curat-murdare masca disperarea lor. Conform informațiilor „Curentul“, agitația „la vedere“ a mogulilor care, în ciuda dosarelor lor penale și a zecilor de amânări în instanță, încă mai speră să scape de justiție prin acapararea puterii, se datorează unui sondaj secret efectuat de Insomar după anunțul făcut de Crin Antonescu, prin care dă Partidul Liberal pe mâinile lui Ion Iliescu și ale moștenitorului comunismului, Mircea Geoană. Sursele noastre afirmă – și realitatea o va confirma în curând – o cădere spectaculoasă a așteptărilor artizanilor Coaliției Roșii anti-Băsescu. Pe lângă electoratul autentic liberal, care, scârbit de profanarea memoriei Brătienilor, îl va vota pe Traian Băsescu, alte părți importante din societate, care nu s-au exprimat la primul tur de scrutin, se mobilizează pentru președinte, fidele idealurilor anticomuniste, rezultatul sondajului fiind foarte asemănător celui de la Referendumul anti-Băsescu din 2007. Valul popular de simpatie pentru Băsescu va mătura din nou interesele oculte ale mogulilor. Adevăr și Realitate.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.