Acasă Actualitate Sorina Pintea trimite Corpul de Control la Craiova după moartea lui Ilie...

Sorina Pintea trimite Corpul de Control la Craiova după moartea lui Ilie Balaci

DISTRIBUIȚI

Fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, în vârstă de 62 de ani a decedat ieri-dimineață, în jurul orei 11.00, în urma unui stop cardio-respirator. „Minunea blondă“ venise în Craiova pentru a participa la derbiul dintre Universitatea Craiova și FCSB şi a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică alături de câțiva prieteni, apoi a mers acasă, în apartamentul mamei sale din cartierul Rovine. În jurul orei 9.00 s-a trezit şi le-a spus apropiaţilor că se simte rău, iar aceştia au chemat o ambulanţă la 9.40. Între timp ajunseseră doi medici trimiși o prietenă de familie pe care Ilie o anunțase telefonic că are o mare durere în gât. SMURD-ul a ajuns la scurt timp la apartamentul respectiv, însă „Minunea Blondă“ îşi dăduse deja ultima suflare. După executarea manevrelor de resuscitare, timp de mai multe zeci de minute (conform protocolului medical), a fost declarat decesul fostului mare fotbalist, invocându-se un stop cardio-respirator. Astăzi va avea loc autopsia.

Surse din ministerul Sănătății ne-au declarat că Sorina Pintea a cerut deja înregistrarea de la 112 și a dispus trimiterea Corpului de Control la Craiova pentru a vedea cum s-a acționat în cazul morții lui Ilie Balaci.

Potrivit ziaruldecraiova.ro Ilie Balaci a avut probleme respiratorii cu câteva zile în urmă, a mers la doctor, iar acesta i-a prescris o reţetă contra unei alergii.

Duminică dimineaţa, alergia avea să provoace infarctul, dar şi să blocheze procedura de resuscitare a fostului mare fotbalist. Conform sursei citate, când şi-a dat seama că nu are echipamentul necesar, echipajul de pe Serviciul de Ambulanţă Dolj a solicitat intervenţia unui echipaj SMURD dotat cu un medic. Apoi, medicii au încercat să-l intubeze folosindu-se de un tub de dimensiuni mai mici, destinat pacienţilor copii, dar, după o oră şi jumătate, Balaci a fost declarat mort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.