Acasă Actualitate Șpăgarul Arsene trece de la amenințări la fapte: ar plănui arestarea lui...

Șpăgarul Arsene trece de la amenințări la fapte: ar plănui arestarea lui Rareș Bogdan

DISTRIBUIȚI

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, fost arestat preventiv la cererea DNA pentru șpagă și trimis în judecată pentru două șpăgi uriașe, detalii AICI e disperat să se dea grațierea și amnistia borfașilor așa că pare că ae vrea eliminarea celor care se opun public unei astfel de iertări.

Rareș Bogdan a răbufnit în studioul Realitatea Tv și a mărturisit că a fost informat despre o serie de discuții privitoare la planurile care se fac zi de zi în PSD pentru a-l scoate din platoul Realitatea TV.

„În fiecare zi la PSD se pregătesc comandouri, în frunte cu Arsene-ciorăpel, cum să mă ridice direct din studio, să mă aresteze, să mă trimită de aici, să mă ducă undeva, să-mi dea în cap, să mă bată să nu mă pot ridica. S-au discutat toate aceste aberații posibile, dar sunt atât de proști PSD-iștii încât discută asta în toate grupurile parlamentare de la Senat sau în întâlnirile lor neînțelegând că întotdeauna acolo unde sunt trei români, cel puțin unul va vorbi. Am fost informat și am înțeles că vă stau în gât. O să vă chinui seară de seară și am o mare plăcere să vă văd cum veți ajunge la 15 procente în preferințele electoratului. Atunci voi fi satisfăcut, fericit,” a spus Rareș Bogdan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.