Acasă Actualitate Statul român prin ministrul Olguţa Vasilescu a urmărit cazul adopției Sorinei. Acum...

Statul român prin ministrul Olguţa Vasilescu a urmărit cazul adopției Sorinei. Acum autoritățile s-au răzgândit. Tatăl adoptiv a fost atacat în mașină

DISTRIBUIȚI

Cazul fetiței din Baia de Aramă a indus unor imbecili convingerea că familia americană îi va scoate organele Sorinei și le va da fiicei lor naturale deși oamenii au prezentat la instanță adeverințe medicale conform cărora copilul lor este perfect sănătos. Cum, cine și unde ar scoate organele Sorinei nu mai contează! Important e că le vor scoate și le vor pune fetiței naturale. Dacă părinții adoptivi vor renunța la adopție, fetița va intra din nou în orfelinat deoarece femeia din Baia de Aramă nu mai e asistent maternal. Vă imaginați când va face Sorina 18 ani cum le va „mulțumi” celor care se opun acum plecării ei în SUA cu familia de intelectuali?

Tatăl adoptiv al Sorinei, fetiţa din Baia de Aramă, spune că întreaga poveste a căpătat dimensiuni halucinante şi că familia sa şi avocaţii primesc de câteva zile ameninţări cu moartea din partea celor convinşi ca fata a fost adoptată pentru a-i fi prelevate organele.

Un incident a trafic a avut loc ieri, când maşina cu care se deplasa ar fi fost recunoscută de un susţinător al familiei asistentului maternal, care i-ar fi şicanat în trafic, i-ar fi urmărit şi ar fi încercat să îi scoată în afara părţii carosabile, a mai povestit Săcărin.

Potrivit acestuia, şi poziţia autorităţilor române referitor la acest caz este surprinzătoare, pentru că acestea pun la îndoială o decizie judecătorească definitivă şi procedura de adoptie care s-a derulat greu de la început.

Pe de altă parte, Săcărin susţine că Olguţa Vasilescu cunoştea acest caz si ar fi intervenit personal la Consiliul Judeţean Mehedinţi când era ministru al muncii pentru a se asigura că procedura de potrivire a familiei adoptive cu Sorina îşi va urma calea legală şi se va desfăşura conform normelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.