Acasă Actualitate Ștefan Iordache – înmormântat cu onoruri militare

Ștefan Iordache – înmormântat cu onoruri militare

DISTRIBUIȚI

Ștefan Iordache a fost înmormântat cu onoruri militare, ieri, în jurul orei 14.00, fiind condus pe ultimul drum de numeroși artiști, cunoscuți și prieteni, dar și de localnicii din Gruiu.
Actorul Ștefan Iordache a fost înmormântat la Gruiu, cei prezenți aducându-i, ca ultim omagiu, un ropot de aplauze. În plus, reprezentanții Comandamentului Garnizoanei București / Regimentul 30 Gardă au tras trei salve de pușcă în memoria actorului, care a beneficiat de onoruri militare în calitate de medaliat al Ordinului Național "Serviciul Credincios" în grad de Ofițer, pe care l-a primit în 2000, odată cu avansarea la gradul de ofițer (căpitan).
Sicriul cu corpul neînsuflețit al actorului a parcurs un ultim drum presărat cu flori și coroane trimise de prieteni, admiratori și diverse instituții. În finalul ceremoniei de înhumare, Nelu Ploieșteanu și formația sa au cântat un fragment dintr-un cântec de jale.
La ceremonie au mai fost prezenți Eugen Șerbănescu, directorul Centrului Național al Cinematografiei (CNC), regizorii Alexandru Tocilescu și Silviu Purcărete, cântăreața Cornelia Catanga, Radu Beligan, Mircea Albulescu, Marius Mihalache, Angela Similea, Mitică Popescu, Marius Stănescu, Nelu Ploieșteanu, Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.