Home Actualitate Stenograme: Tate a telefonat din arest și a oferit șpagă pentru oficiali...

Stenograme: Tate a telefonat din arest și a oferit șpagă pentru oficiali români dacă le susțin nevinovăția

DISTRIBUIŢI

Într-o inconștiență ce frizează prostia, Andrew Tate a sunat din arestul central o colaboratoare căreia i-a spus să-i contacteze pe parlamentarii români George Simion și Diana Șoșoacă și să le ofere bani pentru a le susține nevinovăția sa și a fratelui său.
Din păcate pentru Abu-Andrew, convorbirile din arestul central sunt înregistrate și transcrise. În România lobby-ul nu este reglementat și este considerat ori mită, ori trafic de influență, iar conform definiției infracțiunea este comisă și sub forma promisiunii chiar dacă banii nu au fost remiși sau parlamentarii nu au fost contactați. Cum activitatea parlamentarilor este reglementată strict prin legea 96/2006, privind Statutul deputaților și al senatorilor, orice afirmație publică făcută de un parlamentar contra-cost este ilegală în România.

Iată convorbirile citate de Realitatea TV:

Andrew Tate: Așa că dă-le stimulentul ăsta, pentru că este adevărat. Planul lui Andrew Ford este doar chestia de pe rețelele de socializare, este în regulă, dar avem nevoie de ea și avem nevoie de ea acum. Nu ar trebui să dureze atât de mult.
T.A: da.
Andrew Tate: De asemenea Ana, este un tip numit George Simion, este un protestatar sau ceva, este pe Facebook și postează mereu despre diverse chestii.
T.A: A! Da, da, da, știu.
Andrew Tate: Vorbește cu el și cu oricine altcineva ca el, căruia nu îi place corupția în România și să înțeleagă că dacă ne va ajuta va fi răsplătit. Înțelegi?
T.A: Da, da.
Andrew Tate: Vorbește cu el și spune-i că acest caz este un rahat, sunt americani, fac România să arate prost, DIICOT este corupt.
T.A: De asemenea, ȘOȘOACĂ este și avocată, luptă de asemenea împotriva COVID, îmi amintești acum de ea.
Andrew Tate: Da, amândoi.
T.A: OK.
Andrew Tate: Pune-i și spune-le că: DIICOT este corupt și asta este foarte rău pentru România, este foarte rău pentru imagine, băieții aceștia sunt nevinovați, priviți…aici sunt victimele spunând că nu sunt victime, dacă țineți partea băieților, când băieții vor ieși se vor asigura că veți fi răsplătiți pentru că ați spus adevărul.

Declarațiile fetelor care NU se consideră victime de fapt îi îngroapă pe frați

Tate nu poate pricepe definiția din legislația internațională transpusă și în cea românească a traficului de persoane.

Toate fetele care au lucrat pentru Tate, inclusiv Beatrice au declarat ca martore că împărțeau banii după ce li se opreau contravalaoarea datoriilor, lucru cu care ele erau de acord. Însă fetele nu erau angajate și forma lor de colaborare chiar și de bună voie, reprezintă trafic de persoane pentru cei care nu prestează dar încasează bani

Organizația Națiunilor Unite definește cele mai comune 3 tipuri de trafic de persoane: traficul sexual, munca forțată și munca în contul unor datorii pe bani mai puțini decât în mod curent.

Percepțiile oamenilor despre traficul de persoane implică adesea, în mod eronat, doar ideea că femeile sunt forțate să se prostitueze. Acesta este doar un aspect al traficului de persoane. Victimele pot presta oricare tipi de muncă, forțat sau în contul unei datorii, printre altele:
• servitute domestică
• munca agricolă
• de fabricație
• servicii de menaj
• servicii hoteliere
• constructie
• sănătatea și îngrijirea bătrânilor
• saloane de coafura si unghii
• prostituţie
• dans club de striptease”, explică Organizația Națiunilor Unite.

Prima plângere depusă la Poliția Voluntari de una din victimele lui Tate a fost chiar pentru acest fel de trafic de persoane spunând că nu a fost lăsată să plece pentru că abia îi plătiseră silicoanele și trebuia să le achite prin prestarea pe Onlyfans, dar polițiștii au îngropat dosarul penal.

De altfel, în definiția traficului de persoane din Codul Penal românesc, leguitorul a scris: „Consimţământul persoanei victimă a traficului nu constituie cauză justificativă.”

1 COMENTARIU

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.