Acasă Actualitate Studenții de la Cuza: Tudorel Toader NU este rectorul meu!

Studenții de la Cuza: Tudorel Toader NU este rectorul meu!

DISTRIBUIȚI

Liga Studenților (LS IAȘI) cheamă studenţii, profesorii şi toţi cetăţenii care au susţinut şi susţin lupta anticorupţie la o acţiune de protest, miercuri, 5 iunie, de la ora 12 la ora 13, pe scările din fața Corpului A al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, prin care vor cere cu toţii #DEMISIA lui #TudorelToader!

„Ai votat DA la referendumul pentru justiţie? Atunci trebuie să ceri alături de noi demisia lui Tudorel Toader!

Tudorel Toader trebuie să îşi dea URGENT demisia din funcţia de rector al #UAIC, având în vedere prejudiciile imense de imagine aduse de acesta comunității academice. Comunitatea academică este privită drept complice moral al lui Toader, atât timp cât va tăcea. Mulți elevi și părinți sunt determinați să nu mai aleagă cea mai veche universitate din țară, atât timp cât Toader va rămâne rector.

Este imperios să îi cerem cu toții demisia pentru că în fiecare zi în care el rămâne în scaunul de rector se surpă tot mai adânc edificiul moral și imaginea publică a universității ieșene.

Avem obligaţia morală să salvăm demnitatea universităţii!

Dacă nu ştii toate motivele pentru care Toader trebuie să îşi dea demisia, le găseşti aici: http://ligastudentilor.net/liga-studentilor-din-iasi-ii-cere-lui-tudorel-toader-demisia-urgenta-din-functia-de-rector-se-pregateste-boicotarea-admiterii/

Facem apel la toți cei care au susținut mișcarea civică anticorupție, în special la studenții, profesorii şi românii care au votat DA la referendumul de duminică, să susțină demersurile de îndepărtare a lui Tudorel Toader din funcția de rector.

Prin tăcere, comunitatea academică nu ajunge decât să se închine în fața corupției morale și minciunii.

Demisia sa este mai mult decât necesară, fiind o continuare firească a dispariției de pe scena publică a lui Călin Popescu Tăriceanu (prieten intim cu Toader) și a lui Liviu Dragnea, condamnat definitiv la 3 ani și jumătate de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu, două personaje toxice care l-au propulsat în politică pe Tudorel Toader și pe care acesta le-a apărat în mod public, tulburând pentru membrii cu probleme penale ai partidelor PSD-ALDE stabilitatea sistemului de justiție și bunul mers al societății, din obligație personală.

A venit vremea să ne luăm universitatea înapoi!”, se arată în apelul Ligii Studenților Iași.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.