Acasă Actualitate Surse: CCR a decis că manevra lui Dăncilă de a-l pune pe...

Surse: CCR a decis că manevra lui Dăncilă de a-l pune pe Meleșcanu în fruntea Senatului a fost ilegală

DISTRIBUIȚI

CCR a discutat, miercuri, sesizarea de neconstituționalitate a parlamentarilor ALDE, PNL, PMP, UDMR și a unor senatori neafiliați privind alegerea lui Teodor Meleșcanu în funcția de președinte al Senatului.

Potrivit unor surse oficiale, judecătorii constituţionali au stabilit că alegerea lui Meleşcanu în funcţia de preşedinte al Senatului s-a făcut nelegal, acesta fiind susţinut de PSD ca făcând parte din grupul ALDE, după ce fusese exclus din ALDE.

4 COMENTARII

  1. D-l Melescanu fiind diplomat la finele anului 1989,a avut o atitudine adecvata statutului.Ar fi fost ceva contrar tuturor uzantelor sa ,infiereze’ regimul care l-a detasat pe incredere.Cati „militari” cunoasteti care primesc ordin de misiune,iar ei ,se trag de sireturi’ cu comandantii pentru a primi explicatii?Indiferent prin cate partide a trecut,cariera nezdruncinata de decenii demonstreaza ca in persoana D-lui Melescanu avem de-a face cu un veritabil profesionist.

  2. Da mai Gery Melescanu a avut in 1989 o atitudine corecta numai ca unui politician cand ii pica guvernul sau regimul politic pe care l-a servit cade si el de la putere,dar MELESCANU asta al tau inpreuna cu alti activisti ai P.C.R. si securisti sau regrupat in jurul lui nea NELU si au furat revolutia romanilor cu formula:”Noi nu suntem un partid politic deci nu urmarim preluarea puteri in Romania,noi suntem un front al salvari nationale care asiguram trecerea Romaniei de la dictatura la democratie”,dupa care nea NELU si ai lui s-au sucit declarand”FSN este un partid politic pentru ca asta era dorinta poporului exprimata prin scrisorile pe care le-au primit ei la sediul FSN.Si uite asa au furat revolutia romanilor politruci comunisti printre care si Teodor Melescanu condusi de omul scolit la Moscova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.