Acasă Actualitate Surse din ședința CEX: Manda a spus că nu poți câștiga alegerile...

Surse din ședința CEX: Manda a spus că nu poți câștiga alegerile cu o proastă, Viorica a început să plângă

DISTRIBUIȚI

Viorica Dăncilă i-a chemat la partid pe liderii din teritoriu pentru a analiza, în primul rând, fiecare județ în parte pentru că există nemulțumiri privind mobilizarea în județe care votează în mod tradițional cu PSD la toate tipurile de alegeri. Surse de la CEX-ul PSD au declarat pentru Realitatea TV aparținând lui Cosmin Gușă, proaspăt intrat în PSD, că în timpul ședinței înainte de a fi votată excluderea primarului PSD al orașului Bacău care a obținut un scor slab, Viorica Dăncilă i-a reproșat lui Claudiu Manda că ar fi spus în anumite cercuri: „cum să câștigi alegerile cu o proastă?”. În acel moment Viorica a izbucnit în plâns, reproșându-i lui Manda printre lacrimi că jignește o femeie, ceea ce nu îl face bărbat adevărat. Unii membri ai Cex i-au reproșat Vioricăi că a ținut neapărat să fie ea candidatul la președinție deși nu era pesedistul cu cea mai mare încredere la populație, cum ar fi fost Gabriela Firea. În replică, Dăncilă s-a apărat că a fost votată drept candidat în forul statutar.

Olguța Vasilescu a demisionat din funcția de șefă a campaniei prezidențiale.

Viorica Dăncilă a părăsit sala de ședință spunându-le colegilor că va părăsi cursa prezidențială și să rămână Manda candidat (sic!).

La Constanța, Viorica Dăncilă a luat jumătate din totalul voturilor primite de Klaus Iohannis, iar în Neamț, județ condus de baronul Ionel Arsene, șefa PSD a primit cu 20.000 de voturi mai puțin decât Klaus Iohannis.

Până pe 24 noiembrie, al doilea tur al prezidențialelor, Viorica Dăncilă a cerut cel puțin două mitinguri în țară. Șefa PSD vrea să meargă în două orașe mari ca să arate că partidul are forță și toți baronii trag pentru pentru ea până la turul al 2-lea. Pe listă ar fi și o întâlnire cu Mircea Diaconu.

„O analiză a rezultatelor pe fiecare judeţ în parte, pe fiecare localitate în parte, astfel încât la următoarele alegeri să avem rezultate mult mai bune. (…) Nu venim cu ideea de a face excluderi, vom discuta fiecare judeţ şi vom analiza fiecare localitate în parte. Fiecare preşedinte de organizaţie trebuie să justifice într-un fel rezultatul obţinut, ce a mers, ce nu a mers. Este o analiză de partid, o analiză normală după alegeri. (…) Eu cred că este important să vedem ce s-a greşit, unde s-a greşit, care au fost motivele pentru care s-a ajuns la un rezultat mai slab în anumite judeţe şi să avem o abordare constructivă”, a afirmat candidatul PSD.

7 COMENTARII

  1. coc-uleasco de ce zici că a “jignit o femeie” ești feministă cumva? avem sau nu drepturi egale? dacă da atunci a jignit o persoană! nu o femeie…cât de proastă poți fii, să pretinzi că chiar nu știi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.