Acasă Actualitate Ședința CEX a PSD s-a suspendat: Dăncilă a plecat plângând și a...

Ședința CEX a PSD s-a suspendat: Dăncilă a plecat plângând și a zis că iese din cursă ca să candideze Manda

DISTRIBUIȚI

Olguța Vasilescu a demisionat din funcția de șefă a campaniei prezidențiale a PSD fiindcă „ea și Claudiu Manda sunt o familie” iar  Viorica Dăncilă a părăsit sala de ședință a CEX în lacrimi, spunându-le colegilor că va părăsi cursa prezidențială și să rămână Manda candidat (sic!). Ședința s-a suspendat.

Scandalul a pornit după ce  Viorica Dăncilă i-a reproșat lui Claudiu Manda că ar fi spus în anumite cercuri: „cum să câștigi alegerile cu o proastă?”. În acel moment Viorica a izbucnit în plâns, reproșându-i lui Manda printre lacrimi că jignește o femeie, ceea ce arată că nu e bărbat. Unii membri ai Cex i-au reproșat Vioricăi că a ținut neapărat să fie ea candidatul la președinție deși nu era pesedistul cu cea mai mare încredere la populație, cum ar fi fost Gabriela Firea. În replică, Dăncilă s-a apărat că a fost votată drept candidat în forul statutar.

4 COMENTARII

  1. Dacă și cei din PSD au zis ca i proasta! Înseamnă că într-adevăr e adevărat!!!!! Nu ca as fi împotriva sa candideze o femeie la prezidențiale dar Dancila nu este capabila. Chiar ca ar pune România pe butuci! Și asa cu PSD ne am întors cu foarte mulți ani în urma, asta ar pune capac întregii nații românești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.