Acasă Actualitate Surse: Directorul General al Companiei Municipale de Parcuri a fost în seara...

Surse: Directorul General al Companiei Municipale de Parcuri a fost în seara incendiului la birou deși era zi nelucrătoare. Întreaga arhivă a fost mistuită

DISTRIBUIȚI

În noaptea de 30 noiembrie un incendiu puternic a izbucnit în clădirea în care se aflau birourile de achiziții, juridic și întreaga arhivă a Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement. ISU București-Ilfov a reușit abia în dimineața zilei de 1 decembrie să stingă focul cu cele 15 autospeciale sosite la fața locului. Arhiva a ars integral împreună cu trei ambarcațiuni ale ALPAB, ambarcațiuni care se aflau în hangar, dar și 12 scutere noi. Angajații ALPAB au susținut ieri că incendiul a fost pus intenționat.

Surse care au dorit să-și păstreze anonimatul ne-au declarat astăzi că în seara de 30 noiembrie, directorul Companiei Municipale Parcuri și Grădini București SA, Petre Cosmin Anghelina, al cărui birou a ars în întregime, a sosit în instituție la ora 21.00 și a ieșit la ora 21.25. Acesta a venit cu mașina B-909-MBA.

Deja în ALPAB oamenii au scos și un banc despre Anghelina „a lucrat toata viața în asigurări așa că se pricepe la daune”.

Vom reveni cu amănunte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.