Acasă Politic Ionel Dancă: Darius Vâlcov a ajuns portavocea penalilor şi mafioţilor care vor...

Ionel Dancă: Darius Vâlcov a ajuns portavocea penalilor şi mafioţilor care vor să scoată România din UE

DISTRIBUIȚI

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă a comentat declarațiile lui Darius Vâlcov: „Consilierul Prim-ministrului României, Darius Vâlcov, trebuie să plece din Guvern după afirmaţiile făcute împotriva intereselor României în Uniunea Europeană.

Afirmaţia acestuia că Vestul Europei nu doreşte construcţia de autostrăzi în România pentru că nu vrea dezvoltarea României este o manipulare grosolană a propriei incompetenţe şi a guvernului din care face parte.

Prin astfel de afirmaţii, Darius Vâlcov, cel care conduce în realitate guvernul de marionete ale lui Liviu Dragnea, exprimă o agendă ascunsă şi paralelă a unor politicieni infractori care vor să scoată România din Uniunea Europeană pentru a scăpa de puşcărie.

Construcţia de autostrăzi în România este sabotată cu bună ştiinţă chiar de acest condamnat penal şi de guvernarea PSD – ALDE din care face parte pentru că, deşi există bani europeni alocaţi pentru proiectele majore de infrastructură din România, prim-ministrul Viorica Dăncilă, consiliată de Darius Vâlcov, refuză să trimită cererile de finanţare la Bruxelles.

Cum poţi să spui că Uniunea Europeană nu doreşte construcţia de autostrăzi în România când oficialii europeni fac apeluri repetate şi disperate pentru a folosi banii alocaţi de Comisia Europeană?! Aşa ceva este o inepţie totală şi arată tupeul celor care nu fac nimic pentru dezvoltarea României.

Soluţia falsă aleasă de PSD şi ALDE pentru construirea autostrăzilor prin formule imposibile de Parteneriat Public Privat amână la nesfârşit realizarea lor şi ascunde interese obscure pentru că pentru ei Parteneriat Public Privat înseamnă „Paravan Pentru Parandărăt”.

În realitate, cei care sabotează construcţia de autostrăzi şi spitale regionale cu bani europeni sunt chiar ei, cei de la PSD şi ALDE, care nu doresc ca România să se dezvolte pentru că interesul lor este să nu piardă voturile celor săraci şi dependenţi de ajutoarele de la stat.

Premierul României, Viorica Dăncilă trebuie să se delimiteze urgent de afirmaţiile consilierului său, Darius Vâlcov, şi să-i ceară să plece din Guvernul României.

Altfel, înseamnă că Prim-ministrul Viorica Dăncilă îşi asumă public aceste afirmaţii împotriva Uniunii Europene într-un moment în care România urmează să preia preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene, ceea ce demonstrează încă o dată că nu înţelege importanţa acestui rol.”, se arată în comunicatul transmis Curentul de Ionel Dancă, Purtătorul de cuvânt al PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.