Acasă Actualitate Surse Jurnalul: șefii Spitalului Colțea și-au plătit numirile în funcții cu șpăgi...

Surse Jurnalul: șefii Spitalului Colțea și-au plătit numirile în funcții cu șpăgi via conducerea ASSMB

DISTRIBUIȚI

Ziarul Jurnalul Național publică astăzi o anchetă privind numirea directoarei generale a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, instituție din subordinea Primăriei Capitalei, Sivache Oana Gabriela. Numirea a avut loc, potrivit afirmațiilor viceprimarului Tomescu Horia, „în urma deciziei conducerii filialei USR București”, respectiv de Vlad Voiculescu, situație ce se circumscrie perfect infracțiunii prevăzute de Legea 78/2000 de folosire a influenței ca lider de partid.
Totodată, scrie Jurnalul Național, că pentru a conduce Spitalul Colțea „pe surse, se spune că managerul dr. Ioan Bogdan Furtună și directorul medical și-au plătit numirile prin mai multe achiziții directe stabilite de conducerea Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București. Dar despre acest subiect vom reveni cu amănunte.”, scrie jurnalistul Ciprian Demeter. Citiți integral pe jurnalul.ro

Foto Facebook ASSMB, de la stânga la dreapta:

Rândul din spate: Bogdan Furtună, managerul Colțea, Bogdan Popescu, directorul medical al Spitalului Colțea, Bogdan Romeo Constantin Ștolică, managerul Spitalului „Sf. Luca”. Ștolică este aproape nelipsit din fotografiile pe care le postează Sivache pe pagina ASSMB de nu poți să nu te întrebi când mai muncește individul dacă o însoțește peste tot, chiar și în străinătate pe bani publici, pe unsa lui Dumnezeu de la ASSMB, după cum mediocra însăși se prezintă.

Rândul de jos: Oana Sivache și Irina, soția lui Bogdan Popescu, proaspăt câștigătoare de concurs la Spitalul Colțea condus de soțiorul numit via USR.

1 COMENTARIU

  1. Vlad Voiculescu in calitatea sa ministru a sanatatii si intreg alaiul de ditamai decidenti in statul roman in acest minister reprezentati de secretarii de stat de la Ministerul Sanatatii din perioada in care faceti referir, e au stiut de aceste matrapazlacuri ale propriilor lor tovarasi din partid !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.