Acasă Actualitate Surse: procurorul Lucian Onea scapă de controlul judiciar. Procuroarea Elena Iordache e...

Surse: procurorul Lucian Onea scapă de controlul judiciar. Procuroarea Elena Iordache e în corzi!

DISTRIBUIȚI

Fostul sef al Dna Ploiesti -Lucian Onea nu se mai afla sub control judiciar si isi poate relua activitatea sustin surse judiciare. Situatia a intervenit pe fondul infirmarii actelor de urmarire penala efectuate de procuroarea preferata a ministrului justitiei, Elena Iordache.
Cat „profesionalism” poate să existe la un procuror lăudat chiar de către ministrul Justitiei, daca actele sale de urmărire penală au fost infirmate tocmai de candidatul preferat de PSD la conducerea DNA, respins insa de MJ.
Surse judiciare ne-au confirmat faptul că procuroarea preferata a MJ a refuzat sa verifice inregistrarile prezentate de Cozma, a refuzat nejustificat sa administreze probe, a indus in eroare opinia publica si magistratii ICCJ ca Onea ar fi efectuat acte de urmarire penala in dosarele fam Cosma, desi nu s-a intimplat acest lucru si a incalcat atributiile de serviciu fiind in prezent cercetata de IJ. Maurul si-a facut datoria, maurul poate sa moara!
Chiar si asa, cu ancheta demerata impotriva lui Onea a obtinut 2 lucruri: Sebastian Ghita nu va mai fi extradat iar familia Cosma va fi salvata de raspunderea penala.
Ce a motivat-o oare pe procuroarea Elena Iordache sa se transforme in avocatul lui Sebastian Ghita?

 

1 COMENTARIU

 1. Nu trebuia sa se puna cu Ghita!
  A fost un naiv.
  In cel mai bun caz va fi un profesor de drept
  Sau nu se va mai angaja niciodata nicaieri.
  Dreptatea are un pret.
  Sa fie fericit ca este viu. In Romania nu suntem in Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.