Acasă Actualitate Taiwanul susține că Mircea Băsescu nu are nicio legătură cu traficul...

Taiwanul susține că Mircea Băsescu nu are nicio legătură cu traficul de arme

DISTRIBUIȚI

Știrile false împotriva lui Băsescu devin „Si-Fi“

Autoritățile de la Taipei au negat ieri că fratele președintelui României, Mircea Băsescu, ar fi implicat în trafic de arme și susțin că informațiile apărute în presa din România în 2009 sunt pure speculații.
Informația a fost publicată ieri într-un articol din revista „Next“, informează Mysinchew, care preia AFP. Autoritățile de la Taipei demontează însă punct cu punct acuzațiile lansate la adresa fratelui președintelui și care-l aveau ca țintă, bineînțeles, pe Traian Băsescu. Ministerul taiwanez al Apărării a afirmat că muniția a fost distrusă în Bulgaria în 2009, de Explomo Technical Services, o companie cu sediul în Singapore, și a calificat informațiile drept „fără nicio bază“.  „Raportul este bazat pe speculații și nu există nicio dovadă care să îi susțină acuzațiile“, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului, Yu Sy-tue.
Informațiile apărute anul trecut și care au constituit una din piesele de atac la adresa lui Traian Băsescu în campania electorală, grație șantajistului dovedit al presei române, l-am numit aici pe Sorin Roșca Stănescu, susțineau că armele „traficate“ de fratele președintelui ar fi ajuns în Liban, pentru „valorificare“.

Times.ro contraatacă prin dezvăluiri-bombă

Informațiile lui Sorin Roșca Stănescu proveneau din surse sigure, de la Est de Răsărit, și arătau că armele urmau să fie folosite de gruparea Frontului Unit Marinăresc, pentru eliberarea enclavei Cabinda din Angola simultan cu Insula Șerpilor, după modelul invaziei americane din Panama derulate concomitent cu revoluția română. Potrivit ciuvicilor, ciutacilor, chiriacilor și dansatorilor cu ursu’ pe frânghie în ograda mogulilor Vîntu-Patriciu-Voiculescu, pentru că cele două lovituri nu au mai avut loc din cauza cutremurului din Haiti, armele ar fi fost returnate, printr-o complexă operațiune paramilitară, unui comando de paranormali folosit de fratele mai mare al lui Mircea Băsescu într-un atac parapsihologic la Mimi Geoană și soțul ei. De altfel, potrivit Times.ro, cinci infractori energetici extrem de periculoși au fost capturați chiar ieri pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă“ de către trupele ultraspeciale invizibile, fiind bănuiți de multiple atacuri energetice asupra lui Mircea Geoană și a familiei acestuia, cel mai probabil încă de la naștere. Potrivit unei echipe secrete a postului Antena 3, citată și confirmată de Rob Tuciurescu la Realitatea TV, toate armele fratelui președintelui se aflau asupra vampirilor energetici disimulate în cravate violete. Conform anchetatorilor, citați de Van Preputlipceanu la „Închide Lumea“, toți cei șase infractori energetici, conduși de însuși Aleodor Împărat, fac parte din Serviciul de Protecție Parapsi și, în timpul liber, se antrenează cu badigarzii Prostănacilor și Soțiilor Dezenergizate care adulează Flacăra Violetă și ajută la propagarea ei pe pământ, atât prin curcubee, cât și prin strategii de direct marketing și teleshopping prin secta Guzganilor Rozalii.

HoțNews nici nu confirmă, nici nu infirmă

În mod curios, unul dintre suspecții reținuți este chiar cunoscutul Profesor de Apărare împotriva și pro-Magia Alba-Neagra Online de la Hogwarts, Severus Cotoiescu, acuzat nu o singuraă dată de liderii PSD că folosește incantații și cozi de pisică neagră pentru a-i usca gura lui Mircea Geoană în timpul discursurilor și a o umecta, la schimb, filosofilor de serie S60 și S80. Portalul independent de jurnalism al lui Sorin Ovidiu Vîntu, HoțNews, a dezmințit toate aceste informații certe, în lipsa unui comentariu din partea purtătorului de cuvânt al preotesei Mișcării de Integrare și Sugere de Absolut, Tan Dapalaba. Încântat că pericolul a trecut și poate reveni la partidele sale obișnuite de Vajthatz și Țop-Țop, Mircea Geoană a sărbătorit, spun surse din PSD, până târziu în noapte alături de prietenii săi non-magici, Marean „Magie Neagră“ Vanghelie și Ana „Înghițitoarea de săbii“ Birchall, informează Times.ro. Refugiat în Republica Socialistă Vietnam (Cong Hoa Xa Hai Chu Nghia Viet Nam), Sorin Roșca Stănescu a promis că va veni cu noi dezvăluiri-bombă cu și fără fâs. Conform cunoscutului ex-jurnalist, o sursă din Agenția Nedependenților de Integritate l-a avertizat la un picnic în pădure, „ca băieții“, că armele în cauză vor fi folosite pentru invazia extraterestră a Siberiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.