Acasă Actualitate Flacăra Violetă o arde pe Mihaela Geoană cu mâna lui Dragnea

Flacăra Violetă o arde pe Mihaela Geoană cu mâna lui Dragnea

DISTRIBUIȚI

„Femeia te ridică, femeia te coboară“, spune o vorbă bătrånească. Și în politică se adeverește deseori zicala populară. Când femeia te doboară, ca bărbat politic, șansele de a-ți mai reveni vreodată sunt nule. De un dosar penal mai scapi, dar de ridicolul în care te poate înfunda o femeie scapi mai greu. Tema flăcării violete, telekinezia, teleportarea, cristalele, paranormalul, hipnoza psihotronică, pshihopupiștii gen Coruț au creat un rating uriaș tuturor televiziunilor naționale, care au întors pe toate părțile drăcia cu energia scoasă pe gurița perfect rujată a doamnei Geoană. Mihaela Geoană i-a fost fatală lui Mircea Geoană, a activat un adevărat detonator, o avalanșă care i-a pecetluit soarta președintelui de-o seară al mirobolantei Românii, țara tuturor posibilităților (și enormităților).
Practic, zilele acestea am asistat la decesul politic al unui fost președinte de-o noapte – Mircea Geoană. De ieri, Geoană a devenit, vizibil, un produs politic expirat, iar până în martie, când va avea loc Congresul PSD, va începe să se și împută, dacă urmărim declarațiile majorității pesediștilor de frunte, începând cu fondatorul – Tataia șef Ion Iliescu, până la veșnic imberbul Ponta. Până și Javra – de la care a plecat trăsnaia cu flacăra violetă, l-a lăsat din brațe, ba chiar lovește cu copita în săracul Geoană. Clarvăzătorul Guzgan știe cel mai bine, ghidat de simțurile sale extrasenzoriale, dar și de mirosul clar de cadavru, că maladivul Geoană este victimă sigură la congres și se distanțează după ce a lansat tema vrăjilor și deochiului electoral care, amplificată de Mihaela Geoană, a ajuns să domine opinia publică – inclusiv la nivel internațional. Evident, aș completa, cum să nu te deochi când umbli cu un deocheat ca Hrebenciuc sau ca Vîntu, cel care te porcăie acum, deloc ezoteric, pe Realitatea?

„Terminatoarea“ lui Mircea Geoană

Când la nivel de agenție de știri de talie mondială cum este AP – The Associated Press, este descrisă țara noastră ca un fel de Voodoo Land, gen Haiti, ca urmare a unei „bizare plângeri a nevestei candidatului care a pierdut alegerile dând vina pe atacurile cu energie negativă“, treaba devine foarte groasă.
După Dracula Land al lui Bombonel, o nouă marcă – România Pshiho-pupu Country – are șanse puternice să se impună în conștiința universală. Contribuția lui Mimi sau a lu’ mama Omida la brandul de țară ne interesează însă mai puțin.
Noi vrem să știm ce căuta mâna lui Liviu Dragnea în zona pelviană a lui Mimi, de ce președinta Crucii Roșii îi face masaj la degetuț, autentică reanimare digitală, apucându-l tandru și încolăcindu-l afectuos cu toate celalalte degetuțe ale ei, și dacă strania și vădita apropiere dintre cei doi are sau nu de-a face cu aruncarea lui Geoană peste bord de către partid, via Mihaela, cea care, inocentă sau nu, cu pitici mov pe creieri sau nu, l-a transformat pe Mircea în țintă a ridicolului la nivel mondial. De ce oare o fotografie șocantă a fost pusă în circulație pe blogurile ziariștilor apropiați (citește slugi) unor vârfuri din PSD? Ce știau paranormalii din PSD, ce au ascuns cu grijă și au scos acum la iveală, cu intenția clară de a-l teleporta în spațiul extratestru pe hipnotizatul Geoană?
Care este legătura dintre distrugerea imaginii lui Geoană de către propria sa nevastă și tandrețea vizibilă a gesturilor dintre Liviu Dragnea și Mihaela Geoană? A fost sau nu Mihaela Geoană un vector deloc inocent al demolării lui Geoană sau cineva a manevrat-o din spate? Ar putea fi Dragnea, cel care pare atât de apropiat de Mihaela, după cum se vede din fotografii, un cal troian care a determinat ieșirea publică a soției lui Geoană?

Intromisiunea lui Dragnea

În culturile asiatice și orientale, apropierea unui bărbat străin de femeia altuia este strict prohibită. E drept că Teleormanul e departe de Asia sau Orientul Mijlociu, totuși, așezarea caldă a mâinii lui Dragnea pe pulpa semigolașă a Mihaelei te lasă pe gânduri. Fotografia spune multe. Am apelat la un expert în limbajul gestual care ne-a atras atenția și asupra înclinației bazinului, a pelvisului Mihaelei către teleormăneanul nostru, întors cu cel puțin 15 grade către mascul. Gest clar de confidență, ba chiar mai mult. Țesătura roșie și mătăsoasă a rochiei Mihaelei se mulează pe picior, care este atins intim într-o zonă periferială sexului, mult deasupra genunchiului dezgolit generos. Degetele groase și lătărețe ale vajnicului și chipeșului ciobănaș de Teleorman se află la câțiva centimetri de zona de maximă securitate a oricărei femei, zonă definită de experți ca un patrulater limitat în partea superioară de buric și în partea inferioară de mijlocul pulpelor, în centrul căreia se află zona pubiană. Pe vremuri, când nu se practica epilarea, pilozitatea pubiană definea ca un perimetru de alarmă zona sensibilă a pântecului, astfel că orice atingere nepermisă pe circumferința delimitată de excrescențele tufișului pelvian de muntele lui Venus echivala cu un atentat brutal la pudoare.
Chiar și așa, plecând de la premisa că doamna Geoană nu este o doamnă de modă veche, nefiind incomodată de vreo podoabă păroasă care să curenteze la apropiere degetele unui Dragnea, apropierea atât de marcant intimă dă fiori oricui privește captura de ecran a imaginilor televizate de la confruntarea electorală a soțului Mihaelei cu teribilul marinar care-l bombarda energetic. Imaginea apărută pe televiziuni s-a derulat rapid și puțină lume a înregistrat-o, însă amicii lui Geoană din PSD au capturat-o și au pus-o la vedere, mărită, pe blogurile răspândacilor pesediști. Chiar dacă nu faci parte din cercul perverșilor pesediști, a celor celor care știu evident mai multe, imaginea degetului mic a lui Dragnea intromisionat în mâna făcută căuș a Mihaelei, îmbrățișat complice de finuțele sale degetuțe, vibrează de fiori libidinali.

Pipăituri infidele?

Este evident că nu degeaba a fost reîncălzită tema pipăielilor dintre Dragnea și Mihaela Geoană, cu public, chiar pe la spatele candidatului, în prima confruntare televizată. „Nu știe bărbatul ce știe tot satul“, este o altă vorbă bătrânească. Ce știe însă și bărbatul, și tot satul este că la Geoană în casă cocoșul e găina. Geoană a mărturisit de bunăvoie un adevăr cunoscut de toată lumea: nevasta îl conduce, ea a fost mereu șefa, ea l-a condus și pe el și a condus și Ambasada României în America, controlându-i strict cariera și munca. „Cu toate că pe hårtie eu eram ambasadorul Romåniei, Mihaela mi-a devenit un partener de încredere, care, în anumite situații, a reprezentat țara cu mai mult succes decåt mine, cu un fler pe care eu nu pot spera să îl am vreodată“. L-am citat pe Mircea Geoană autorul de carte, confesiune  care poate fi găsită în volumul său intitulat „Încrederea“, pe care i l-a oferit, secătuit de energie, cu ultimele sale picături de forță și orgoliu de scriitor, dibaciului psihotronic Traian Băsescu, la ultima confruntare televizată din campania electorală.
În cine are însă încredere naivul lipsit de fler Mircea Geoană, cel care apare până și în stenogramele Parlamentului cu apelativul Prostănac, nick-name fixat pentru eternitate de Nașu’ Iliescu? În Hrebenciucul oligofrenic care l-a îngropat lansând povestea flăcării violete, în Mihaela care a dat drumul telenovelei ezoterice cu farmecele și descântecele care i-au răpit scaunul prezidențial, temă care a generat stupoare în cancelariile occidentale și l-a expus unui val de ridicol la nivel național și mondial, aceeași femeie pe care o vedem cum stă cu palma groasă a șefului său de campanie așezată alene pe coapsa sa cambrată către el, în timp ce ea la rândul ei este gâdilată în palmă de virilul său deget mic, dar gros?

Dragnea, un scorpion care adoră să facă dragoste cu o peștoaică!

Dacă Mihaela a avut un plan, dacă ea s-a săturat de prestația nesatisfăcătoare a lui Geoană și ca orice șefă s-a hotărât să se dispenseze de un subordonat neputincios trecând la planul B – doborârea soțului, știe numai ea (și poate diabolicul movuliu Hrebenciuc). Ce știm noi, ca urmare a consultării specialiștilor în astrologie, este că între Dragnea, născut la 28 octombrie 1962, zodia scorpionului, și Mihaela, născută pe 26 februarie 1962, zodia peștilor, există o mult mai puternică compatibilitate decât între aceeași Mihaela și Mircea Geoană, născut în data de 14 iulie 1958 și aflat în zodia racului. Pe eastrolog.ro, la capitolul compatibilități zodii, despre pești și scorpioni se definesc următoarele date: „Dacă există într-adevăr suflete pereche, Scorpionul este perechea unui Pește! Toate acele sentimente și emoții ale tale pe care nu le-a înțeles nimeni niciodată, Scorpionul le va înțelege. Scorpionul, ca și tine, vrea de-adevăratelea să știe care este rostul nostru pe Pamånt, dacă ADN-ul a fost creat de Dumnezeu sau de extratereștri, încotro se îndreaptă lumea. Este o zodie a spiritualității, iar Peștele apreciază foarte mult asta. Este, de asemenea, fidel și discret, iar asta Peștele apreciază încă și mai mult. Iar dragostea Scorpionului este foarte adåncă, emoțiile lui sunt puternice, la fel ca ale Peștelui. Sexual, poate fi o legătură fantastică: Scorpionul adoră să facă dragoste și îi place felul în care Peștele priveste actul sexual, ca pe o experiență aproape religioasă, sacră“.
Se sperie gândul de ce experiențe psihotronice libidinale ne oferă pesediștii noștri care au hipnotizat milioane de extraterești de la sate și orașe să-i voteze atâția ani, prin mijloace extrasenzoriale din cele mai perfide. Noroc cu arsura flăcării violete a lui Obi an Kenobi, care i-a trimis pe următorii cinci ani la mătănii radiesteziste alături de momâia din geam, Ion Iliescu, acest alter-ego al lui Dark Vader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.