Acasă Actualitate Tânără tâlhărită de 35.000 de euro cu un cuțit

Tânără tâlhărită de 35.000 de euro cu un cuțit

DISTRIBUIȚI

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost jefuită, luni după-amiază, pe o stradă din Galați, de către un bărbat care a înjunghiat-o cu un cuțit în piept, apoi i-a luat poșeta în care se aflau 35.000 de euro, la ora transmiterii acestei știri agresorul fiind căutat de polițiști.
Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Galați, Cristina Tatulici, a declarat că jaful a avut loc pe o stradă din cartierul I.C. Frimu, unde tânăra a fost înjunghiată în claviculă cu un cuțit, iar după ce i-a luat geanta cu bani atacatorul a fugit.
În urma incidentului, tânăra a suferit o "plagă subclaviculară" și a fost transportată la Spitalul Județean Galați, iar potrivit medicilor se află în afara oricărui pericol.
Conform sursei citate, tânăra atacată avea la ea o sumă atât de mare de bani întrucât mergea să cumpere un apartament. În momentul întâlnirii cu vânzătoarea apartamentului, pe stradă, tânăra, care era însoțită de sora sa, a fost atacată de către bărbat, care i-a smuls poșeta în care avea banii.
În prezent, atacatorul, care are în jur de 30-35 de ani și înălțimea de aproximativ 1,75 metri, este căutat de polițiști, semnalmentele acestuia fiind transmise tuturor secțiilor de poliție din oraș.

Mihai Niculescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.