Acasă Actualitate Târgul Internaţional al Colecţionarilor din Ministerele de Interne

Târgul Internaţional al Colecţionarilor din Ministerele de Interne

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 29 iunie 2019, între orele 09.00-14.00, filiala Bucureşti a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor, în parteneriat cu Primăria Sectorului 2, prin Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, va organiza Târgul Internaţional al Colecţionarilor din Ministerele de Interne „IPA ROCOP-2019”. La acest eveniment şi-au anunţat participarea colecţionari de documente şi obiecte din cadrul ministerelor de interne ale statelor afiliate IPA.

Regiunea 1 Bucureşti a acestei asociaţii este purtătoarea unei frumoase tradiţii care aduce împreună pe cei dornici de a păstra şi a face cunoscute istoria şi memoria instituţiilor care se ocupă de afacerile interne. Expoziţia din acest an, care va fi deschisă publicului la Galeria de artă „2 ART” de la parterul Primăriei Sectorului 2, din strada Chiristigiilor nr. 11-13, va prezenta o serie inedită de documente, heraldică, bibliofilie, vehicule istorice, uniforme, insigne, embleme, machete, sisteme de avertizare, mijloace de comunicare şi intervenţie utilizate de poliţie de-a lungul timpului.

În faţa sediului Centrului Administrativ al Sectorului 2 vor fi amplasate mai multe automobile de epocă care au fost folosite de serviciile poliţiei în perioade de timp diferite.

Accesul publicului este gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.