Acasă Actualitate Andrew Tate recunoaște că s-a prostituat pentru 6.000 pe lună de la...

Andrew Tate recunoaște că s-a prostituat pentru 6.000 pe lună de la fiecare femeie

DISTRIBUIȚI

Deși nu a plătit niciun leu statului român din cei 16.000.000 de EURO datorați după ce lua banii femeilor care făceau videochat, detalii AICI, Andrew Tate nu se sfia să explice cu cifre „afacerea” lui profitabilă prin care 75 de tinere îi produceau 600.000 de Euro lunar. Vezi video la finalul articolului.

Întrebat dacă se culcă cu toate cele 75 de femei care produceau pentru el, Tate, autointitulat absolut-misogin, a explicat:

– nu se culcă cu toate 75 deoarece sunt prea multe
– se culcă doar cu 5-6 dintre ele
– a încercat să păstreze o relație de afaceri cu ele dar așa și-a învățat lecția că „o femeie îi e loială doar p*ii pe care vrea să o sugă și pentru nimic altceva” (n.a. nu știm dacă aici intră și mama lui Tate dar acesta nu a exceptat vreo femeie în interviu)
– dacă nu face sex cu ele, vor face cu altul și ăla nu va accepta ca ele să facă videochat în altă casă
– așa că pe cel cu care nu face sex le motivează financiar
– cele care sunt iubitele lui păstrează doar 20% din banii pe care îi produc, celelalte 80%
– cele care sunt iubitele lui lucrează pentru dragostea și atenția lui
– multe care fac 10.000 pe lună din care ele păstrează 8.000 și el le ia 2.000, pleacă să facă singure videochat și ajung să câștige doar 1.000
– toate care au plecat au venit înapoi să-l implore să lucreze pentru el
– așa că atunci când o fată vrea să plece, el organizează o petrecere și toate fetele râd de ea și astfel niciuna nu va mai vrea să plece pentru că nu vor vrea o petrecere despre ele
– el nu a fost rău cu fetele, ele făceau videochat 12 ore pe zi de bunăvoie

Așadar ce concluzie putem trage de aici: videochatistele cu care Tate nu făcea sex îi ofereau 2.000 pe lună, cele cu care făcea sex îi ofereau 8.000 pe lună. Deci diferența de 6.000 reprezintă în mod clar sumă plătită pentru servicii sexuale. Conform definiției din DEX, Andrew Tate a practicat prostituția, „act prin care o persoană consimte să întrețină, în mod obișnuit, raporturi sexuale cu un număr nedeterminat de parteneri pentru bani sau anumite avantaje”.

Purtătoarea de cuvânt a DIICOT a declarat pentru The Guardian că o fată putea produce și 50.000 de Euro pe lună

„Produceau materiale pornografice folosind diferite obiecte în timp ce interacționau cu persoane aflate în altă parte. De asemenea, realizau videoclipuri în care își arătau diferite părți ale corpului. Nu știm cât câștigau frații, ci doar că femeile nu au primit niciun ban. Știm că o femeie care se descurca bine făcea 50.000 de euro pe lună. Femeile care au fost arestate se asigurau că victimele respectau programul. Fiecare fată trebuia să aibă materiale postate, aveau obiective de îndeplinit și trebuiau să respecte programul. În caz contrar, erau pedepsite”, a declarat Ramona Bolla pentru „The Guardian”.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.