Home Actualitate Tate către fani: Ai o viață de țăran, arăți și gândești ca...

Tate către fani: Ai o viață de țăran, arăți și gândești ca un c*cat, totul la tine este de c*cat, vei muri ca o bucată de c*cat

DISTRIBUIŢI

Influent în rândul bărbaților tineri pe internet, Andrew Tate a câștigat milioane de dollari pe baza urmăritorilor lui din mediul online. Deși discursurile lui se repetă obsesiv chiar cuvânt cu cuvânt, mulți internauți sunt fascinați de vorbele individului, unii chiar plătind pentru a beneficia de „învățămintele” lui.

Vă prezentăm două fragmente din discursul de Crăciun al lui Andrew Tate pentru fanii săi

„Anul trecut pentru tine a fost un căcat, anul viitor pentru tine va fi un căcat. Arăți ca un căcat, gândești ca un căcat și totul la tine este de căcat. Și dacă nu faci o revizuire dramatică a întregii tale existențe, vei muri ca o bucată de căcat ce ești.”

„Eu cred că mulți vă trăiți viața voastră de țărani, vă treziți când sună ceasul, vă duceți la serviciu. (râde copios) Scuze, muncă. (râde) Bunăăă, șefuuuul! (râde). Vă duceți la serviciu (râde), e o nebunie, sunteți plătiți cu un salariu și sunteți gen „cum face Tate ăla toți banii ăia? Sute de milioane de dolari? Iar eu sunt aici, sclav”
Eu știu că e ușor să vă uitați la mine și să vedeți nu doar că sunt un specimen superior de bărbat, dar am un scop dumnezeiesc. Sunt favoritul lui Dumnezeu. Închipuiți-vă și voi cum sunteți Dumnezeu și construiți oameni toată ziua și faceți pioni și țărani dar faceți și unul șmecher. Să vezi cum este! Eu sunt unul din favoriții lui Dumnezeu.”

1 COMENTARIU

  1. tirtanii europei, inculti cu zurgalai… e o vorba; dzeu a dat-dzeu a luat! trebuie să fii țăran original să faci puscarie in ro, conditii de caverna din evu mediu… ghertoi adevarati

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.