Acasă Actualitate Tate i-a spus victimei americane arătându-i paznicii înarmați de la vila din...

Tate i-a spus victimei americane arătându-i paznicii înarmați de la vila din Voluntari că nu o vor lăsa să iasă

DISTRIBUIȚI

Una din persoanele percheziționate în dosarul Tate în cursul lunii ianuarie a fost șeful pazei fraților Tate care suține pe contul său de Facebook că „a studiat Informatii si supraveghere operativa speciala la DGPI”, serviciul secret al Ministerului de Interne. Bărbatul se numește Bogdan Stancu și acesta ar fi angajat foste cadre din MAI și SPP pentru că celor doi frați le-ar fi fost frică să nu fie atacați de interlopii români care să-i jefuiască.

Stancu neagă că oamenii lui ar fi fost folosiți pentru lipsirea de libertate a celor șase fete care lucrau pentru Tate și care sunt victime ale traficului de persoane.

Procurorii susțin însă că atunci când victima de cetățenie americană a ajuns la vila fraților Tate aceasta era păzită de oameni înarmați.

Potrivit procurorilor, americanca l-a întâlnit pe Tristan Tate online în noiembrie 2021, apoi în persoană la Miami peste o lună. Tristan a ademenit-o în România promițându-i o relație serioasă, i-a plătit biletul de avion și i-a spus că o poate ajuta să câștige „100.000 pe lună” pe OnlyFans.

Tristan Tate a preluat-o de pe aeroportul din București cu un Rolls-Royce pe 5 aprilie 2022 și a dus-o la vila lui, care avea doi paznici înarmați, arată procurorii. El i-a spus că nu este prizonieră, dar a spus că gardienii nu o vor lăsa să iasă fără permisiunea lui, motivând că este periculos pentru ea să plece „pentru că el avea dușmani”. În toată casa erau camere, pe care Tristan Tate le monitoriza de la distanță și chiar a anunțat-o pe americancă despre faptul că poate vedea tot ce face, susțin procurorii.
Apoi Tristan a mutat-o pe americancă într-o altă casă cu patru dintre „iubitele” lui Andrew Tate de unde i s-a permis să iasă, dar numai dacă era însoțită de alte femei, americanca declarând procurorilor că îi era „foarte frică” de frați.

Deși avocatul lui Tate a susținut că americanca avea un telefon mobil, acces la internet și libertatea de a părăsi casa după bunul plac, judecătorii i-au arestat preventiv pe cei patru acuzați de trafic de persoane.

1 COMENTARIU

  1. Acest Bogdan Stancu a declarat pentru BBC: „fetele credeau ca vor fi luate de sotie”. Mariajul face parte din metoda loverboy.

    Mangerul fratilor Joule Sullivan poreclit „Sartorial Shooter” director of International security cunoaste toate fetele din anturajul fratilor Tate a fugit in Dubai! uitati-va ce scrie despre Romania pe pagina lui de Twitter!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.