Acasă Actualitate Tate strigă că nu sunt dovezi, dar chiar fetele care clamează că...

Tate strigă că nu sunt dovezi, dar chiar fetele care clamează că nu sunt victime îi îngroapă pentru traficul de persoane

DISTRIBUIȚI

Deși afirmă și chiar crede că este genial, Abu-Andrew Cobra Tate nu a studiat înainte de a se apuca de „afacerea” sa cu femei ce înseamnă cu adevărat în legislația internațională transpusă și în cea românească, traficul de persoane.

Munca în contul unei datorii este trafic de persoane 

Nesofisticat, Andrew Tate a explicat de nenumărate ori afacerea sa: agăța femei tinere, începea o relație cu ele și apoi le caza în casele în care locuiau alte fete ca ele să producă material pornografic pe site-urile de adulți, împărțind banii. „Nu există”, spune el, „să ai fete care lucrează pentru tine și pe care nu le-ai f***t. Este imposibil. Trebuie să le-o tragi, iar ele trebuie să te iubească. Este esențial pentru afacere, pentru că altfel femeile nu au loialitate.”, își învăța Tate discipolii, deloc sofisticați și ei.

Tate le calcula fetelor costul locuinței, al mâncării, al diverselor intervenții estetice și dacă fetele voiau să renunțe, acesta și cele două complice le forțau să rămână pentru a plăti datoriile.

Declarațiile fetelor care NU se consideră victime îi îngroapă pe frați

Toate fetele care au lucrat pentru Tate, inclusiv Beatrice (foto) au declarat ca martore că împărțeau banii după ce li se opreau contravalaoarea datoriilor, lucru cu care ele erau de acord. Însă fetele nu erau angajate și forma lor de colaborare chiar și de bună voie, reprezintă trafic de persoane pentru cei care nu prestează dar încasează bani

Organizația Națiunilor Unite definește cele mai comune 3 tipuri de trafic de persoane: traficul sexual, munca forțată și munca în contul unor datorii pe bani mai puțini decât în mod curent.

Percepțiile oamenilor despre traficul de persoane implică adesea, în mod eronat, doar ideea că femeile sunt forțate să se prostitueze. Acesta este doar un aspect al traficului de persoane. Victimele pot presta oricare tipi de muncă, forțat sau în contul unei datorii, printre altele:
• servitute domestică
• munca agricolă
• de fabricație
• servicii de menaj
• servicii hoteliere
• constructie
• sănătatea și îngrijirea bătrânilor
• saloane de coafura si unghii
• prostituţie
• dans club de striptease”, explică Organizația Națiunilor Unite.

Prima plângere depusă la Poliția Voluntari de una din victimele lui Tate a fost chiar pentru acest fel de trafic de persoane spunând că nu a fost lăsată să plece pentru că abia îi plătiseră silicoanele și trebuia să le achite prin prestarea pe Onlyfans, dar polițiștii au îngropat dosarul penal.

De altfel, în definiția traficului de persoane din Codul Penal românesc, leguitorul a scris: „Consimţământul persoanei victimă a traficului nu constituie cauză justificativă.”

Așadar situația fraților Tate este una foarte grea: fetele care fac videochat pentru el nu pot refuza să depună mărturie pentru că în Codul penal românesc aceasta însamnă „mărturie mincinoasă” și pot lua 5 ani de închisoare, iar orice ar declara despre activitatea lor îi îngroapă pe frați și pe complicele lor.

Acesta este motivul pentru care, automat orice fată a lucrat pentru Tate este calificată drept victimă, chiar dacă ea nu se consideră astfel.

 

2 COMENTARII

  1. La „îndragostitele-manipulate” li s-a făcut contract de muncă cu studioul de video-chat? S-a respectat codul muncii la aceste studiouri de video-chat? Li s-a plătit salariul la timp? Au fost forțate la ore suplimentare fără a fi remunerate?

    Eu cred ca fatucile astea care apar pe sticla si ii apara nu inteleg ca ele sunt victime ale activitatilor liegale ale fratilor Tate, chiar daca au fost de acord sa faca webcam pentu ei. E ca si cum eu as avea o afacere ilegala si tu ai fi un client de buna credinta. Indiferent ca eu am facut o treaba buna si ca tu esti multumit de serviciile mele si nu depui plangere la politie, daca eu sunt prins tu tot esti o „victima”. Asa si fetele astea, daca ele nu se considera victime, nu vor cere daune in partea civila, dar tot sunt victime a afacerii ilegale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.