Acasă Actualitate Tatiana Popovici isi asuma intreaga vina pentru orgiile de la Iasi

Tatiana Popovici isi asuma intreaga vina pentru orgiile de la Iasi

DISTRIBUIȚI

Tatiana Popovici, complicea cetateanului american William Kurt Treptow, suspectat de pedofilie, isi asuma toata vina pentru infractiunile de care sunt acuzati cei doi. Liviu Bran, avocatul lui William Kurt Treptow, a prezentat, ieri, instantei iesene o scrisoare in care aceasta dezminte toate acuzatiile aduse fostului sau sef. In scrisoare, Tatiana Popovici spune ca a vrut sa se razbune pe Treptow deoarece acesta nu o mai intretinea. Ce doi au fost trimisi in judecata, la sfarsitul lunii octombrie, in stare de arest preventiv, pentru act sexual cu un minor, perversiune sexuala cu minori si coruptie sexuala.

Avocatul Tatianei: -Nu este ceva care sa fie plauzibil-

Pe de alta parte, avocatul Tatianei Popovici, Toni Baltag, insista ca aceasta sa nu-si schimbe declaratiile. El a pus la indoiala profesionalismul politistilor si al angajatilor Penitenciarului Iasi, care au facut posibila comunicarea dintre cei doi.

-Acea declaratie care a fost depusa azi (n.r. – luni) nu este ceva care sa fie plauzibil. A fost data o declaratie, cred, intr-un moment de slabiciune al domniei sale. Ma uimeste altceva. Am vazut o scrisoare care a fost trimisa de Tatiana Popovici lui Treptow in penitenciar sau cat a fost in arest. Intrebarea este cum a ajuns de la unul la celalalt-, a spus Toni Baltag.

-Mi-a jignit fata-

Tatal uneia dintre victime sustine ca fata lui nu a fost tratata bine de catre avocatul lui Treptow. -Mi-a jignit fata. Mi-a facut-o pur si simplu prostituata. Am sa incerc sa demonstrez ca pana la el fata mea nu a avut treaba cu nimeni-, a declarat acesta.

Urmatorul termen in acest proces a fost fixat pentru data de 9 decembrie, cand vor mai fi audiati martori sau victime.

Procesul istoricului american Kurt Treptow si al Tatianei Popvici a inceput in urma cu doua saptamani la Tribunalul Iasi, iar magistratii au decis amanarea primului termen pentru data de 25 noiembrie, dupa ce una dintre partile vatamate ar fi solicitat un ragaz pentru angajarea unui avocat. Tot atunci, magistratii ieseni au prelungit cu 30 de zile mandatele de arestare emise pe numele celor doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.