Acasă Actualitate Timpul de așteptare la vamă depășește două ore; Carmen Dan, după abuz...

Timpul de așteptare la vamă depășește două ore; Carmen Dan, după abuz sexual, visează spioni

DISTRIBUIȚI

Afluxul de români care au decis să-și petreacă vacanța de 1 Decembrie în Occident a luat prin surprindere polițiștii de frontieră. Timpul de așteptare la Vama Nădlac II este la această oră de 2 ore și 20 de minute deși pe site-ul oficial al Poliției de Frontieră nu s-au mai actualizat de la prânz, când timpul de așteptare nu depășea 90 de minute.

În timp ce românii stau la coadă, ministrul de Interne, Carmen Dan a descoperit într-o priză de telefon în care ea voia să-și încarce telefonul (sic!) un dispozitiv de înregistrare audio, despre care SRI spune că este fabricat în anul 2009. Fostul șef al SRI, habarnistul a explicat la Mediafax bineînțeles fără să fi văzut dispozitivul, Costin Georgescu: „Dacă se confirmă că era un dispozitiv de înregistrare, trebuie găsit cine l-a pus şi de ce l-a pus acolo. Îmi este foarte clar că nu este lucrarea unui serviciu de informaţii, pentru faptul că serviciile nu folosesc asemenea aparatură. La ora actuală, tehnica a evoluat în asemenea fel încât nu mai pot fi folosite tehnici de acum 30 de ani, care se puneau pe vremea lui Ceauşescu. Se mai pun şi azi, dar de către persoane private, cum, probabil, este şi în cazul doamnei Carmen Dan”, a declarat, pentru Mediafax, Costin Georgescu.

Să nu uităm că recent, Carmen Dan a depus o plângere penală împotriva unui denunțător al lui Liviu Dragnea din Teleorman pentru abuz sexual. Ea dorise să-i facă plângere pentru denunț calomnios dar așa e când ai absolvit Facultatea de Drept la Ecologică, la bătrânețe.

Penibila asta nici nu-și dă seama că prin declarațiile sale publice de țață speriată referitoare la microfonul găsit pune poliția română și DIPI într-o poziție pe care nu o merită: că nu sunt în stare să-și protejeze ministrul. Rușine, PSD, rușine, Carmen Dan!timpul de așteptare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.