Acasă Actualitate Tineret, mândria țării. Noul președinte TNL, reținut de DIICOT pentru droguri și...

Tineret, mândria țării. Noul președinte TNL, reținut de DIICOT pentru droguri și prins conducând fără permis

DISTRIBUIȚI

Toată suflarea liberală a umplut rețelele de socializare cu osanale ridicate noului președinte al tineretului de la PNL București. După niște alegeri fără contra-candidat, tinerii liberali au ales conducătorul în filiala cea mai puternică din țară. Alegerile s-au desfășurat în prezența generalului Nicolae Ciucă, premierul României.

Ilinescu a fost reținut în 2018 pentru posesie de stupefiante. Pe 12 iulie 2018 erau depuse la camera de corpuri delicte a Poliței Române drogurile găsite asupra tânărului președinte al liberalilor din București.

După trei luni, procurorii de la DIICOT au considerat că Denis Ilinescu nu este totuși un infractor periculos și au decis să nu continue urmărirea penală. Procurorii au înregistrat cererea la Tribunalul Municipiului Bucrești pe data de 18.10.2018 și s-a format dosarul nr. 34726/3/2018. La 12 zile de la înregistrare dosarul a primit deja termen și s-a soluționat favorabil. Durata „procesului” este fabulos de scurtă într-o țară în care există cazuri care se prescriu după ani de judecată și anchetă.
În 2020 Ilinescu a fost cercetat de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 pentru conducere fără permis și din nou procurorii l-au iertat. Citiți pe larg ancheta jurnaliștilor de la Lumea Politică.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.