Acasă Actualitate TMB a suspendat greva de la STB

TMB a suspendat greva de la STB

DISTRIBUIȚI

Tribunalul Bucureşti a decis suspendarea grevei realizate de sindicaliştii STB şi a dispus reluareade urgenţă a activităţii angajaţilor. Decizia este executorie.
O altă cerere a fost introdusă pe rolul instanţei de conducerea societăţii, de constatare a nelegalităţii grevei, termenul fiind stabilit pentru mâine, ora 12.00.
Sindicaliştii STB au demarat, joi dimineaţa, o grevă spontană, transportul în comun de suprafaţa fiind paralizat. Conducerea Societăţii a anunţat că acţiunea este ilegală, solicitând intervenţia judecătorilor în acest sens. Şi Nicuşor Dan a afirmat că greva este ilegală, menţionând că este dispus să negocieze cu angajaţii nemulţumiţi, însă nu cu liderii de sindicat. Greva de joi a angajaţilor STB vine după ce miercuri câteva sute de persoane au protestat la sediul companiei, nemulţumite de modul în care merg negocierile pentru condiţiile de lucru şi salarizare. Primarul Capitalei Nicuşor Dan a declarat joi că greva la Societatea de Transport Bucureşti, în urma căreia maşinile nu au ieşit pe traseu, este ilegală, fiind o acţiune foarte gravă, care afectează foarte mulţi bucureşteni, din toate categoriile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.