Acasă Actualitate -Toata protipendada judetului a trecut prin paturile prostituatelor!-

-Toata protipendada judetului a trecut prin paturile prostituatelor!-

DISTRIBUIȚI

– Intr-o inregistrare audio realizata in sediul Alfa TV, Gianina – minora implicata in scandalul -Alba-sexgate-, ii spune (la persoana a doua singular) lui Aurel Marza (vice PSD Alba si sef de cabinet al lui Codrin Stefanescu) ca politia stie ca si el a apelat la -fetite-

Deputatul PSD de Alba, Codrin Stefanescu, implicat in scandalul -Alba-sexgate-, a anuntat, ieri, ca il va actiona in instanta pentru calomnie si instigare la calomnie pe Viorel Bumbu, patronul restaurantului Amentza din Alba Iulia (protectorul Nataliei Perti, minora prostituata care a afirmat ca ea si amice ale ei, minore, au intretinut relatii sexuale cu VIP-uri din Alba), pe motiv ca acesta ar fi declansat incidentul. -Scandalul a fost cusut cu ata alba. S-a revenit asupra declaratiilor de sase ori, de trei ori numai in 48 de ore-, a spus Stefanescu, care neaga ca ar fi facut sex cu prostituata minora Radu Violeta. Cu toate acestea, exista discutii inregistrate – realizate de directorul Alfa TV, Sergiu Poliopol (apropiat al deputatului PSD) cu trei prostituate angrenate in scandal – care ridica semne de intrebare vizavi de veridicitatea afirmatiilor lui Stefanescu. -Curentul- v-a prezentat, ieri, fragmente din stenograma unei discutii purtate de Poliopol cu una dintre prostituate, Gianina (care a sustinut, initial, implicarea senatorului PSD), din care reiesea cum acesteia i se sugereaza sa uite (-Voi sunteti prostituate! Si nu v-a chemat nici Codrin, nici Marza acolo ca sa le cantati la vioara… sau sa le recitati versuri (…) Si nu mai vorbi, ba*, de cazul asta! Il consideram inchis-). Astazi, publicam inca un dialog, inregistrat de aceasta data de Poliopol cu Gianina si Ana, in compania lui Aurel Marza (vicepesedinte PSD Alba, sef de cabinet al deputatului Codrin Stefanescu si director executiv la Alfa TV). Din dialogul purtat de cei patru la sediul Alfa TV reiese ca seful de cabinet al lui Stefanescu o stie bine pe Gianina si invers, minora adresandu-i-se la persoana a doua singular (si cand pomeneste numele deputatului PSD o face tot la persoana a doua singular). Dialogul, extrem de interesant, confirma faptul ca deputatul PSD a ramas neatins dupa scandal, dar si ca majoritatea VIP-urilor din Alba apeleaza la prostituate (Poliopol: -Pai ce, bai, noi nu stim care-i problema? Noi nu stim? Va spun io! Nu tre* sa-mi confirmati voi, nici sa-mi infirmati! Toata protipendada judetului a trecut prin paturile prostituatelor! Toata protipendada, ba! E adevarat ce spun eu? (n.r. – fetele aproba tacit, Marza nu zice nici -pas-). Ca nu cer sa spuneti nume, nu ma duc sa-l intreb pe ala sa-i distrug familia. Asta-i adevarat!-).


Gianina, una dintre prostituatele minore implicate in scandalul -Sexgate – Codrin Stefanescu-, catre vicele PSD Alba, Aurel Marza

-Da* a stiut ca io am fost la tine la apartament la deputat cu ea…-

Aurel Marza: Lasa-ma, ca se iasa Codrin, nici o problema… Declaratia ta… Uite si aia… Violeta… a zis ca nu a avut niciodata treaba cu Codrin.

Gianina: Violeta o zis ca nu o avut niciodata treaba cu Codrin?

Sergiu Poliopol: Stai tu linistita, ma, nu asta-i problema… problema e de altceva…

A.M.: Ati fost chemate pentru ancheta?

G: Cand am vorbit cu tine acolo, eram, la… (n.r. – procuratura).

A.M.: La cine?

G: La… Pacurar ala cum dracu-l cheama

S.P. (aprobativ): Procurorul Pacurar, da.

G: M-o facut sa plang, de-o jumatate de ora am plans…

A.M.: De ce?

G: Ce urat o vorbit de nici nu… (…) Eu nici nu stiu cum sa-mi retrag plangerea (in cazul rapirii Nataliei Perti, impotriva lui Pricu)… Nu se mai poate retrage?

S.P.: Da* de ce s-o retragi?

G: Ca o zis ca oricum n-avem cum sa castigam, ca suntem prostituate.

S.P.: Ce legatura are cu cazul asta?

G: O zbierat… Io cand am intrat in birou…

A.M.: Ce v-o intrebat?

G: M-o intrebat direct de Codrin… Am zis ca nici nu-l cunosc.

S.P. (ii prezinta Gianinei declaratia pe care el i-a luat-o Violetei, in care aceasta din urma neaga ca a intretinut relatii sexuale cu Codrin Stefanescu): Scrie original… Citeste… Ce scrie Violeta?

G: (mirata) Cand o scris?

S.P.: Taci tu, citeste aicea! A doua zi dupa ce am vorbit cu ea aici. Stii foarte bine ca am vorbit aici si ca nici nu-l cunoaste. Si a doua zi, preventiv, zic: -Ia scrie aici ce mi-ai spus aseara!-. Las-o in colo, sa scrie, ca poa* sa spuna ala… (…)

A.M.: Si, ieri, la politie, la cine ati fost? V-o intrebat ceva? Ce?

G: La Todea (n.r. – seful Politiei Municipale Alba Iulia) (…) Si de tine m-o intrebat…

A.M. (surprins): De mine? Cine?

G: Ala, Todea! Ca ce-i cu Marza care-o fost…. O zis Natalia ca ea o facut-o cu tine.

A.M.: (pe un ton enervat): Doamneeeee! Tampita aia s-o f…t cu mine? Tre* sa stau de vorba si eu cu ea.

G: Si ala de-i sef, nu stiu, e…

S.P.: Ala de la cercetari penale…

G: Zice ca-l cunoasteti pe Marza Aurel… S-am zis, -Il cunoastem, asa!-. Si zice -Uite, Natalia a fost cu el la…-

A.M.: O dat asa la misto, tu…

G: Da* a stiut ca io am fost la tine la apartament la deputat cu ea s-o zis ca tu ai f…t acolo…

A.M.: Io pe ea !?

G: Asa o zis ea!

A.M.: Extraordinar, ce chestie… Trebuie sa merg cu o camera (n.r. – video) ..-Cand te-ai f…t tu cu mine, nesimtito?-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.