Acasă Actualitate Trei medici occidentali de renume mondial, în echipa ministrului Sănătăţii, Victor Costache

Trei medici occidentali de renume mondial, în echipa ministrului Sănătăţii, Victor Costache

DISTRIBUIȚI

Începând de astăzi medicii Kak Khee Yeung -Amsterdam UMC, Sheriff Sultan- Galway Clinic şi prof.dr. T Sloane Guy – Sidney Kimmel Medical College sunt consilierii onorifici ai ministrului Sănătăţii.

„Am lucrat cu toţi cei 3 medici care fac performanţă ca specialişti, dar şi ca manageri de top. Mă bucură şi mă onorează că au acceptat să lucrăm împreună pe două domenii importante, programe noi de sănătate, dar şi proiecte de cercetare care sunt priorităţi ale echipei mele.

România a uitat de cercetarea medicală care aduce beneficii în dezvoltarea serviciilor medicale de calitate pentru pacienţi. Imi doresc să deschidem sistemul sanitar către lume „, a declarat Victor Costache, ministrul Sănătăţii

Kak Khee Yeung conduce consorţiul formate din diferite spitale din Europa care încearcă să obţină finanţare de la UE pentru tratarea bolilor aortice. Dr. KK Yeung este o adevărată cercetătoare translaţională, este chirurg vascular, director de cercetare în Chirurgie Vasculară.

Sherif Sultan, medic irlandez, de origine egipteană, este unul dintre cei mai bine cotaţi chirurgi şi cercetători în domeniul bolilor cardio-vasculare din lume.

Prof.dr. T Sloane Guy, specialistul numărul 1 în chirurgie robotica în lume

1 COMENTARIU

  1. CONSIDER EXCEPTIONALE COLABORARILE … MAI ALES DACA… VOR OPRI IMEDIAT … EFECTUAREA DE EVIDENTE SI RAPORTARI TRIPLE … DIR SANIT CASA DE ASIGURARI ,MINISTERUL SANATATII..UNEORI COLEGIUL MEDICILOR .. .. VOR DETERMINA MEDICI DIN ESALONUL I SA LUCTREZE IN FAMILIE SI PT FAMILIE CU DREPTURILE AFERENTE PROFESIEI LIBERALE SI ..NU ..INTERDICTII COMUNISTE .. VOR DECLANSA ACTIUNEA SPITALUL ..IN ROMANIA .. ASA CUM AU FOST DECLANSATE SI MAI MULT SAU MAI PUTIN REALIZATE.. REFORMELE PT STOMATOLOGI SI ..URGENTE ..CU SUPRIMAREA DRG… SI FINANTAREA REALA A CAZURILOR REZOLVATE … NU 1500/CAZ ..IAR , PTR PACIENT SE CHELTUIE JUSTIFICAT DE REAL .. 150.000.LEI /CAZ … GAURA FORMATA ..VA FI OCUPATA DE UN ALT
    PACIENT GRAV .. ..REPREZENTIND ACTUALMENTE O PLOAIE DISTRUGATOARE IN SPITALE ..CAM ASTA AR FI UN INCEPUT DE REFORMA LIBERALA … CU SUPRIMAREA DICTATURII COMUNISTE … AS DORI UN MINISTRU CARE APRECIAZA MEDICII SI ASISTENTI SI NU INCA UNUL IMPOTRIVA LOR … UN EX ESTE COLEGUL MIN JUSTITIE PREDOIU ,CARE ARE O ASTFEL DE APLECARE … ETC ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.