Home Actualitate Tristan Tate a recunoscut că a confiscat pașapoartele fetelor ca să nu...

Tristan Tate a recunoscut că a confiscat pașapoartele fetelor ca să nu fugă

DISTRIBUIŢI

Ca un proxenet adevărat, Tristan Tate a explicat cum exploatează el femeile, (video la finalul articolului): le ține el pașapoartele și nu le lasă să intre în contact cu bărbații care plătesc pentru ele pentru ca acestea să nu le dea contul lor bancar și să încaseze banii direct de la client. Tate spune că dacă le dai acces la contul lor, femeile vor fugi. De aceea el le-a confiscat pașapoartele, el le loga și deloga și le-a pus și un administrator al activității pentru că „femeile sunt al dracului de leneșe”, produc material pornografic „doar trei patru ore pe zi și zic că e de ajuns ceea ce înseamnă că devin neproductive și tu pierzi multe venituri potențiale”.

Probabil că celor două fete din fotografie, Tristan le-a dat pașapoartele în momentul când acestea au rămas însărcinate.
Problema fraților Tate este că în România definiția acestei infracțiuni prevăzută în Codul Penal este una foarte largă:
„Articolul 210
Traficul de persoane
(1) Recrutarea, transportarea, transferarea, adăpostirea sau primirea unei persoane în scopul exploatării acesteia, săvârșită:
a) prin constrângere, răpire, inducere în eroare sau abuz de autoritate;
b) profitând de imposibilitatea de a se apăra sau de a-și exprima voința ori de starea de vădită vulnerabilitate a acelei persoane;
c) prin oferirea, darea, acceptarea sau primirea de bani ori de alte foloase în schimbul consimțământului persoanei care are autoritate asupra acelei persoane, se pedepsește cu închisoare de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
(2) Traficul de persoane săvârșit de un funcționar public în exercițiul atribuțiilor de serviciu se pedepsește cu închisoare de la 5 la 12 ani.
(3) Consimțământul persoanei victimă a traficului nu constituie cauză justificativă.”

Incontestabil, cei doi bărbați recrutau și adăposteau femei pe care le induceau în eroare că vor locui împreună, totul în scopul exploatării lor, exploatarea fiind probată deoarece împărțeau banii cu ele.
Aliniatul (3) „Consimțământul persoanei victimă a traficului nu constituie cauză justificativă” îi îngroapă total pe membrii grupului infracțional.

Sigur că dacă femeile videochatiste ar fi avut contracte de muncă încheiate pe teritoriul României chiar pentru „producerea de materiale video”, nu conta ce fel de filmulețe, nu ar fi putut fi considerate exploatate.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.