Acasă Actualitate Tudorel Toader, complice la recursul compensatoriu: a premeditat distanţarea de efectele graţierii...

Tudorel Toader, complice la recursul compensatoriu: a premeditat distanţarea de efectele graţierii mascate

DISTRIBUIȚI

Federaţia Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor consideră că „Tudorel Toader, fostul ministru al Justiţiei, nu numai că a susţinut recursul compensatoriu, dar a şi promovat insistent extinderea acestuia prin acordarea unei compensaţii băneşti de 5 – 8 Euro pentru fiecare deţinut, care în perioada 2012 – 2017 ar fi fost cazat in condiţii improprii.

Doar faptul c-a premeditat această acţiune îi permite acum să-şi enumere alibiurile pe Facebook în postări care, absolut corect de altfel raportat la încercările disperate ale acestuia de a se distanţa de un grav atentat la siguranţa publică, fac trimitere la o serie de încercări de manipulare.

Tudorel Toader, fostul ministru al Justiţiei, a ignorat toate avertismentele referitoare la efectele negative ale unui act de clemenţă mascată care se aplică tuturor categoriilor de deţinuti. A refuzat orice modificare a legii care a redus cu 1/5 toate pedepsele cu închisoarea şi de care au beneficiat peste 16.000 de criminali, tâlhari, violatori şi hoţi.”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Sindicatelor din ANP.

1 COMENTARIU

  1. Sinistre, joc de temporizare. Asitia care te contesta ies la pensie la 45 de ani. Obositi de atata mers la cumparaturi pentru parnaiasi. Aia 5-6 cati au mai ramas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.