Acasă Actualitate Tudorel Toader explica în 2018 că Laura Codruța Kovesi degeaba s-a adresat...

Tudorel Toader explica în 2018 că Laura Codruța Kovesi degeaba s-a adresat CEDO că nu are nicio șansă

DISTRIBUIȚI

Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) a decis, marti, ca Romania a incalcat drepturile omului in cazul demiterii fostei sefe DNA, Laura Codruta Kovesi. Kovesi a fost demisa in urma unui raport realizat de Tudorel Toader, ministru al Justitiei in Regimul Dragnea, actual rector al Universitatii Al. I. Cuza de la Iasi.

Potrivit minutei instantei europene, judecatorii au constatat ca procurorului sef al Parchetului European i-au fost incalcate dreptul la un proces echitabil si dreptul la libera exprimare.
Când kovesi a atacat la CEDO revocarea sa, sigur pe el și arogant, Tudorel Toader spunea că aceasta nu are nicio șansă:
„Este un om liber si se poate adresa oricarei instante din Romania sau europeana. Pot sa spun insa ca deciziile Curtii Constitutionale sunt definitive de la momentul publicarii in Monitorul Oficial, ceea ce inseamna ca nu sunt cu cale de atac. La CEDO se duce partea dintr-un proces nemultumita de decizii definitive ramase la instantele de drept comun”, spunea atunci Tudorel care în mod cu totul surprinzător a ajuns dintr-un mediocru absolvent de liceu industrial cu profil auto, rector al Universității din Iași, judecător la CCR, ministru al Justiției și chiar reprezentant al României la Comisia de le Veneția.

Întrebată astăzi la DIGI 24  ce i-ar transmite lui Tudorel Toader aceasta i-a tras-o scurt: „N-am ce sa-i transmit, daca as putea doar sa-i reamintesc ca in momentul in care am facut aceasta actiune, dansul a zis ca nu am nicio sansa.”, l-a umilit Kovesi pe politruc.

2 COMENTARII

  1. Acest individ , Tudorel Toader, ar trebui pedepsit dupa cum merita.Mi-aduc aminte de obraznicia comunista cu care a deturnat-o pe doamna Kovesi din pozia ei de atunci. Fara drept sa se apere.
    Si noi tinem acest gunoi in pozitii suspuse universitare ( rector la Universitatea de inalta cultura din Iasi) in loc sa-l trimitem unde-i rangul. Bineinteles inca nu putem face nimic atat timp cat exista aceasta racila comunista PSD care isi permite lucruri abominabile. Leprele acestea sa plece in guvernul fascist/comunist a lui Orban. Ei nu merita sa mai existe in Romania. Se aproprie timpul exwcutiei lor. Sa fim alaturi de cei capabili ce inca exista in tara noastra

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.