Acasă Actualitate Tupeul incredibil al condamnatului Darius Vâlcov la A3: OUG pe grațiere și...

Tupeul incredibil al condamnatului Darius Vâlcov la A3: OUG pe grațiere și amnistie ar fi un moment zero potrivit pentru toată lumea în Anul Centenar

DISTRIBUIȚI

Fost primar în Slatina și fost ministru de finanțe, șpăgarul Darius Vâlcov este consilier de stat în aparatul de lucru al prim-ministrului Viorica Dăncilă, fiind condamnat în primă instanţă la opt ani de închisoare pentru trafic de influenţă, spălare de bani şi operaţiuni financiare sau acte de comerţ incompatibile cu funcţiile ocupate. Prezent luni seară, în studioul Antena 3 acesta a fost întrebat dacă Guvernul pregăteşte o Ordonanţă de Urgenţă privind aministierea şi graţierea unor fapte penale. că ”un moment zero în anul Centenar” ar fi „un moment potrivit pentru toată lumea” şi că o astfel de decizie depinde de premier.

„Moment zero în anul centenar este un moment potrivit pentru toată lumea, pentru că în acel moment zero poate se vor putea spune multe lucruri, care poate astăzi nu se pot spune. Asta e părerea mea, separat de cea de consilier de stat. Eu sunt consilier pe economic şi pe social. Neţinând de mine justiţia, şi este şi de înţeles că nu aş dori să mă amestec, decizia este la primul ministru”, a adăugat Vâlcov.

Astăzi la ora 14.00 este programată ședință de Guvern.

Darius Vâlcov a fost căsătorit cu fosta politiciană și prezentatoare TV Lavinia Șandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.