Acasă Actualitate Țuțuianu îi răspunde lui Dragnea: singura firmă a SRI este RASIROM

Țuțuianu îi răspunde lui Dragnea: singura firmă a SRI este RASIROM

DISTRIBUIȚI

Rămasă fără sutele de mii de Euro pe care îi lua șpagă ba de la unul, ba de la altul, Ana Maria Pătru s-a hotărât să nu se prezinte în fața Comisiei de anchetă a alegerilor din 2009, descriind într-o scrisoare patetică lăcrimioarele din ochișorii copilului ei aflat în depresie, care i-a spus că nu vrea ca mama lui să fie luată din nou și că nu poate trăi fără ea. Penibilă descriere a unui tânăr de 18 ani că asta-i vârsta pe care o are fiul lui Pătru dar explicabilă atitudinea copilului ai cărui părinți fără a fi divorțați locuiau separat iar în casa în care locuiau el și mama sa dormea și tânărul consilier al președintei AEP, după cum s-a văzut în procesul verbal de percheziție. Și asta după ce la o simplă căutare pe internet, bietul băiat (și colegii lui de școală) găsesc declarația lui Pătru din fața judecătorilor că, măritată fiind, timp de trei ani a trăit o poveste de iubire cu un alt bărbat, denunțătorul său din dosarul penal, Mihai Cernăianu. E clar că nu prea o duce mintea pe femeia asta care în loc să-și protejeze copilul îl face de râs, în scris, cu semnătura ei. Dar treaba ei, copilul e major. Apoi pe mai multe pagini, Pătru se pupă singură în oglindă de cât de profesionistă a fost ea în fruntea AEP și spune că ea crede că firma Siveco funcționează în baza Legii 14/1992, respectiv privind organizarea și  funcționarea SRI. Sărăcuța, dacă a terminat dreptul la particulară! Siveco e înmatriculată la Registrul Comerțului și funcționează în baza Legii 31/1990. Reprezentanții Siveco au transmis și un comunicat de presă prin care anunță că „Am fost de-a dreptul șocați de calomniile lansate de doamna Ana Maria Pătru la adresa companiei SIVECO România. Informațiile prezentate nu sunt conforme cu realitatea și reprezintă încercări de inducere în eroare a opiniei publice de către o persoană care în mod repetat a solicitat foloase necuvenite companiei noastre. În consecință, compania SIVECO a decis să o acționeze în judecată pe doamna Ana Maria Pătru pentru minciunile și afirmațiile denigratoare lansate în spațiul public.”
Desigur că la câți ani de închisoare riscă Pătru în procesul penal în care este judecată pentru fapte de corupție, un proces civil va fi cea mai mică problemă a ei. Numai bine, mai iese și ea din închisoare la termenele de judecată. Presa a prezentat scrisorile trimise de Ana Maria Pătru din arest Irinei Socol în care îi cerea sute de mii de euro promițându-i marea cu sarea. Dar ce nu s-a spus până acum este că în perioada în care Irina Socol era arestată, Ana Maria Pătru se ducea la Siveco și cerea bani de la persoane din conducerea firmei. Deh, obrazul subțire, cu cheltuială se ține! Doar a spus fostul președinte AEP că duduia nu servea decât vacanțe exotice. Așteptăm de la procurori să vedem pe banii cui!
Astăzi principalul susținător al lui Pătru care a și fost condamnat pentru fraudarea referendumului din 2012, Liviu Dragnea a cerut ca informațiile expuse de Pătru să fie verificate. Însă președintele comisiei SRI a declarat că SRI are o singură entitate deschisă pe L14/1992, regia RASIROM.

Pe 15 noiembrie 2016, președinta Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, era săltată de poliție la 6 dimineața din vila unde se afla cu tânărul său consilier, căsătorită fiind, pentru că primise de la câțiva oameni de afaceri suma de 275.000 de Euro. Dosarul a pornit de la denunțul fostului amant al lui Pătru cu care aceasta avusese o relație de 3 ani după cum chiar ea a recunoscut în fața judecătorilor care au decis s-o aresteze pentru corupție, adulterul nemaifiind infracțiune de cca 15 ani. La momentul arestării, președintele PSD Liviu Dragnea, a anunțat că Pătru e nevinovată dar a fost arestată pentru că aceasta declanșase ancheta „finanțării ilegale” a partidului lui Nicușor Dan, informație nepublică până atunci. După o lună, Ana Maria Pătru și-a recunoscut în totalitate faptele de corupție iar procesul său a început, pe fond, la Tribunalul București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.