Acasă Actualitate Ucrainienii spun că au informat la timp autoritățile române

Ucrainienii spun că au informat la timp autoritățile române

DISTRIBUIȚI

Șeful Adminsitrației Regionale de Stat Cernăuți, Vladimir Kuliș, a declarat, ieri, după întâlnirea cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, că a dispus "de unele informații" legate de posibile inundații de-a lungul Prutului și le-a transmis și Guvernului României "la timp".
"Am dispus de unele informații că va fi o asemenea urgie, dar nu într-o asemenea amploare. Le-am transmis și structurilor aferente din Guvernul României, care au și mulțumit că le-am dat la timp", a declarat Vladimir Kuliș.
Kuliș a precizat că în Ucraina au fost distruse în urma inundațiilor poduri și sute de kilometri de drumuri, iar peste 10.000 de case sunt sub ape. El a precizat că un baraj s-a rupt, dar numai un oraș avut de suferit.
El a precizat că asemenea inundații nu au mai avut loc în Ucraina de o sută de ani și că în trei zile, au căzut ploi "cât pentru un an".
Șeful Adminsitrației Regionale de Stat Cernăuți s-a întâlnit, ieri, cu președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru a discuta despre ultimele evenimente din zona județului Suceava și de la granița cu Ucraina, în privința inundațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.